LILLY Budekjoler 2015

LILLY-brudekjoler-2015-kolleksjon

LILLY Brudekjoler 2015 – Størst utvalg og Best på Pris  – ABELONE.NO

Lilly 2015 Kolleksjon av brudekjoler fortsetter i den romantiske stilen med blonder og tyll. Finn din Drømmebrudekjole i Lillys store kolleksjon av brudekjoler. Lilly har godt utvlg av stiler fra de store og romantiske tyll og blonde kjoler til mindre volumiøse brudekjoler som brudekjoler i havfrue snitt og smale modeller for de enklere bryllupene.

Lilly Brudekjoler 2015 er stilren og enkel i linjer og uttrykk med ikke altfor overdådig og prangende utsmykking på sine brudekjoler. Lilly Brudekjoler har en gjennomgående sart og delikat utsmykkning av perler og paljetter på sine brudekjoler, men en vakker og ren stil som mange av de Norske brudene liker. I år har vi stort utvalg av tilleggs utsmykning som en kan sette til brudekjolene. Finner du den perfekte brudekjolen for deg i passform og snitt, kan du da pynte denne opp akkurat slik du ønsker. Du kan nå skreddersy din brudekjole akkurat slik du ømnsker. ABELONE.NO har stort utvalg av løse belter med perler, stener, blomster og sølvpynt oa. og løse stropper med perler, blondestropper, spagettistropper eller løse halterneck stropp som kan sys på kjolen. Dekorelementer som stenremser og applikasjonsbrosjer, brosjer, blomster osv. Blonde topper med snørerygg eller knapper og korte bolero topper med blonde, tyll, sateng osv. Så utvalget er enormt for å pynte opp en ellers så enkel brudekjole. 

Med LILLY 2015 brudekjolene har du alle muligheter til å lage en helt unik utgave av din Drømmebrudekjole. Utvalget hos LILLY 2015 omfatter alt fra store tyll brudekjoler til smale havfrue brudekjoler og til de aller enkleste brudekjoler, også uten slep.

Den nye LILLY kollektion fascinerer og forfører med nostalgiens magi, og henfører til glansfulle og eventyrlige tider. Bruden er stjernen i 2015-looket – Store og romantiske brudekjoler med masser av tyll, vidde og slep eller i hollywood-glamour look med perler og glitter i besnærende silhuette fasonger og havfrue-styles. Se alle LILLY brudekjoler ved å KLIKK HER eller bestill prøvetime i vår butikk foråt se alle kjolene ‘live’

Lykke til med prøvingen og valget. Vi gleder oss til å hjelpe deg.

Velkommen til oss

Hilsene damene hos 

ABELONE.NO AS

Brudesalong & Nettbutikk

abelone.no

lilly-salg-lilly-2015-abelone-logo

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.