Personvern og sikkerhet

Personvern og statistikk

Vi er opptatt av personvern hos Abelone.no, og denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hva som samles inn av personlig informasjon, og hvordan dette blir brukt.

Når du som bruker besøker Abelone.no (eller noen av de andre relaterte nettadressene) etterlater du deg elektroniske spor. Sporene dannes fordi din nettleser automatisk sender en rekke opplysninger til våre tjenermaskiner hver gang du ber om å få vist en side. Ingen av disse opplysningene vil bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

Slik opplysninger sendt til Abelone.no vil ikke bli lagret på våre servere. Abelone.no bruker disse opplysningene til å generere samlet statistikk om bruken av våre tjenester.

Kunde-/kontoinnformasjon
Når du handler hos Abelone.no oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å kunne levere varene til deg, samt kontakte deg ved behov i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken kan derfor ikke slettes.

Alle sider hvor det behandles kunde- og ordreinformasjon er sikret med kryptering (SSL/HTTPS).

Abelone.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.
 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på Abelone.no. Informasjonskapsler er små informasjonsfiler som blir liggende igjen på datamaskinen din for at tjenesten vår skal kunne fungere best mulig.

Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom menyvalg som «Innstillinger», «Sikkerhet» e.l. Dersom du slår av informasjonskapselfunksjonen, kan du likevel bruke Abelone.no, men enkelte funksjoner vil kanskje ikke fungere helt optimalt. Eksempel på slik funksjonalitet er handlekurv og kasse.

Se Nettvett.no for mer generell informasjon om informasjonskapsler, og hvordan slette og avvise disse: http://www.nettvett.no/personvern/informasjonskapsler-cookies