Bryllup i år eller neste år?

Bryllup snart? Vi har brudekjolen og tilbehøret til bryllupsdagen din

17 års erfaring, i våre hender er du trygg fra A-Å.

Kjære brud, vi gleder oss til å hjelpe deg med valget av brudekjole. Om drømmemannen har falt på kne og sagt “ vil du gifte deg med meg “ ja da blir det bryllup. Om du velger ett stort bryllup eller ønsker å holde ett enklere bryllup finner du drømmekjolen hos oss. Vi har brudekjoler til alle slags bryllup. Elegante brudekjoler med enkle snitt men også de litt mer spesielle brudekjolene finner du hos oss. Design brudekjoler som følger de aller siste trender og moter eller den mer klassiske brudekjolen finner du til ditt bryllup hos oss.

Bryllupet er en stor dag både for brud og brudgom, men også for de andre nære bryllups gjester. Abelone.no er total leverandør av klær og tilbehør til alle som skal i bryllup eller om det er til ditt bryllup, du finner din drømmekjole hos oss. Vi har kjoler for bryllup, ball, konfirmasjon, dåp og fest.  Vi fører utrolig flotte brudekjoler, smykker, brudesko, slør og tilbehør til brud. Om du ønsker en enkel og klassisk brudekjole i ditt bryllup, eller en romantisk brudekjole så finner du din drømmekjole hos oss. Vi har ett bredt utvalg av brudekjoler for enhver smak og fasong.  Fra størrelse 34 til 52. Brudekjoler med halterneck eller tubetopp, brudekjoler med tynne eller brede stropper eller båtutringning – Kort eller lang kjole – Drømmekjolen  finner du hos oss.  I tillegg har vi ett meget bredt utvalg av smykker, kjeder, silke og sateng brudesko, vesker, slør, diademer og annet  Tilbehør. Med andre ord alt du kan drømme om til ditt bryllup.

Ta en kikk inn i nettbutikken vår og se alle brudekjolene vi har inne i brudesalongen SE DE  HER. Her vil  du vil finne det du leter etter til ditt bryllup. Gå til kategorien brud i hovedmenyen, der finner du alle våre flotte brudekjoler og tilbehør. Bestill din brudekjole direkte der eller bestill time om du ønsker å prøve før kjøp.

Prøvetime kan bestilles HER:

Bryllup i år? Vi har utvalget av brudekjolene og tilbehøret til din store dag. ABELONE.NO
Bryllup i år? Vi har utvalget av brudekjolene og tilbehøret til din store dag. ABELONE.NO

Her kan du se alle brudekjolene vi har inne i Salongen KLIKK HER


For brudgom fører vi flotte dresser, brokadevester inkl. kravat, snipp skjorter, sko, belter, mansjettknapper og slipsnål. Han skal jo også ta seg flott ut i sitt bryllup. Det blir ikke bryllup uten brudepiker og svenn. Matchende brudepikekjoler til brudekjolen og dresser og like brokadevester til brudgom og svenn får du hos oss. Vi fører ett stort utvalg til alle hovedpersoner og gjester som skal i bryllup
For forlovere eller andre gjester som skal i bryllup har vi flotte selskapskjoler, både lange og korte. Skal du i bryllup bør du helst ikke bruke svart eller hvitt om du er gjest. Vi har også underskjørt til de lange kjolene. Mye flott tilbehør også til din selskapskjole. Sko og veske i sort eller sølv. Eller hva med en matchende vinrød veske i samme nyanse som din kjole. Noen er redd for å bli for pyntet, men skal du i bryllup kan du tillate deg å være i din fineste stas. Bryllup er en stor høytidsdag,  alle som kommer i bryllup har pyntet seg med det fineste de har og de  fleste damene i bryllupet velger lange kjoler. Bruden som er midtpunktet i sitt bryllup har også pyntet seg etter alle kunstens regler

Vi tilbyr rimelige Brudekjoler fra Lilly, Lik pris som Lilly Danmark. Så nå slipper du å dra til Danmark for å kjøpe din kjole til en fin pris. Vi leverer kvalitet, Service, godt utvalg og god pris. Vi har også søm og tilpasning på din Brudekjole, kjole, dress eller annet. Ønsker du å prøve noen av våre flotte kjoler bestill time for prøving før du kommer.

Prøvetime kan bestilles HER:

Om du ikke kjenner til Lilly fra før: Danmarks første konfeksjonsfabrikk anno 1946. De har Fantastisk flotte brudekjoler, Selkapskjoler, herretøy, konfirmasjontøy og brudepikekjoler som holder en meget god kvalitet. Alt av perler som er på produktene er håndarbeide. En ny kjole hos oss koster ikke mer enn det du må betale for å leie fra andre brudesalonger. Vi kan selge produktene til en utrolig god pris, grunnet lave kostnader ved ikke å ha store flotte lokaler, samt at vi baserer oss på bestillinger via nettbutikken ved at du selv finner størrelsen din utifra måltabellene på kjolene. Og skulle du være uheldig og trenge en størrelse større eller mindre, er det ikke store omkostninger i forbindelse med bytting.

I tillegg til nettbutikken har vi en fin Brudesalong/systue hvor vi tar imot timebestillinger for prøving av kjoler og dresser for de som ønsker det. Her har vi sko og tilbehør for prøving med kjole eller dress. Har du ikke anledning til å komme se vår målguide for riktig størrelse. Vi sender kjolen ferdig oppstrøket og forsiktig pakket ned i stor eske. Vi sender over hele norge. Trenger du en annen størrelse blir det kun ekstra omkostninger med frakten (Brudekjoler kjoler o.a. kr 125,- en vei). Vi følger kjøpsloven. Ønsker du å hente kjolen selv hos oss kan du det etter avtale.

Trenger du hjelp til å legge opp brudekjolen eller tilpasse kjolen på annen måte er vi behjelpelig med dette mot et lite vederlag.

Abelone Design er vår egen kolleksjon av Dåpskjoler, Brudecaper, Pompadourvesker o.a. Dette er produkter som er Designet og sydd i vår Brudesalong på Frogner 15 minutter fra Oslo og Gardermoen av dyktige syersker med lang erfaring.

Finn din drømmekjole hos Abelone.no

Vi ønsker deg riktig god fornøyelse og en trivelig handel i vår nettbutikk…….

Bryllup i år? Vi har utvalget av brudekjolene. ABELONE.NO
Bryllup i år? Vi har utvalget av brudekjolene og tilbehøret til din store dag. ABELONE.NO