Bestilling av prøvetime

Say Yes To The Dress – Bestill en gratis prøvetime hos oss i dag

Siden 2006 har vi hjulpet bruder med å finne drømmebrudekjolen sin. Vi tilbyr førsteklasses veiledning og ekspertise i rolige og usjenerte omgivelser. Du har vårt fulle fokus uten andre forstyrrende kunder. Vi setter av 1,5 til 2 timer for brudekjoleprøvinger. I tillegg har vi hyggelige priser og godt utvalg i brudekjole stiler, merker og størrelser (str.34-52).

Vi har dyktig og erfaren skredder på huset som tilpasser, syr og klargjør brudekjolen din om du ønker dette. Vi gir veiledning på individuelle justeringer som gir prikken over i’en. Vi kan også sy armer, lage blonderygg eller stropper på brudekjolen om du ønsker det. Stort utvalg av tilbehør, smykker og brudesko m.m. Vi har det meste en brud kan ønske seg fra A til Å.

Velkommen til vår intime og koselige brudesalong.

Ønsker du time på kort varsel? Send oss en sms på 456 00 746 i tillegg til timebestilling.

NB: Brudesalongen er kun åpen ved forhåndsbooking av timeavtale da vi ikke er en ordinær butikk. Du velger ønsket time nedenfor og må VENTE på bekreftelse på at timen er iorden. Vi driver på en annen måte enn andre brudesalonger, vi har ingen butikk, men en lukket brudesalong hvor du MÅ bestille time før du kommer da vi ikke er i salongen utenom de bestilte timene.

For prøving av brudekjoler beregnes av erfaring 1,5-2 timer, bestill prøvetime senest kl. 14:00 grunnet dette.

Skal du prøve Herre dresser og selskapskjoler. Vennligst sjekk tilgjengelige størrelser i nettbutikken slik at du ikke kommer bomtur. Vi tar ikke inn flere av disse varene fremover og selger nå ut det vi har igjen på lager til reduserte priser, så begrenset med størresler igjen.

Prøvetimen er GRATIS Man.-Tors. 10-16. Mulighet for torsdager 16-18, fredag og lørdag, men utenom ord.tid tar vi kr 200,- pr. 1/2 time.

Vi anbefaler IKKE å ta med baby/småbarn ved prøving. Det er trapper opp til salongen.

Dine kontaktopplysninger

Ditt navn*

Ønsket prøvetime

Åpningstid Man.-Tors. 10-16 - Gratis prøvetimer i åpningstiden, andre dager/tider kr. 200,- pr 1/2 time.
DD dot MM dot YYYY
Ønsket tid*
Hva vil du prøve?*

Når behøver du antrekket?

MM slash DD slash YYYY

Informasjon og samtykke

Samtykke*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 

Her en video om hva du kan vente deg ved prøving av brudekjoler og hvordan vi jobber i ABELONE.NO Brudesalong. Vi er ikke som de andre brudesalongene, hos oss får du fantastisk service, godt utvalg og gode priser. Vi tar tilpasning og søm hos oss, du er i gode hender fra A til Å <3