LILLY BRUDEKJOLER Vi er BEST PÅ PRIS

getimage.ashx 12

LILLY brudekjoler

Lilly Brudekjoler Kjøper du til best priser hos oss. LILLY brudekjoler i størst utvalg av modeller og størresler. Vi tilbyr søm og tilpasning på Lilly brudekjoler kjøpt hos oss. Finn Drømme LILLY brudekjoler hos ABELONE.NO

LILLY Brudekjoler 2018

LILLY Brudekjoler 2017

banner gratis stayup i mars

LILLY Brudekjoler 2016

forside abelone.no banner 906x400 abelone

LILLY Brudekjoler 2015. Lilly 2015 Kolleksjon av brudekjoler fortsetter i den romantiske stilen med blonder og tyll. Finn din Drømmebrudekjole i Lillys store kolleksjon av brudekjoler. Lilly har godt utvlg av stiler fra de store og romantiske tyll og blonde kjoler til mindre volumiøse brudekjoler som brudekjoler i havfrue snitt og smale modeller for de enklere bryllupene. 

LILLY-brudekjoler-2015-kolleksjon

 

 LILLY 2014

abelone-banner

LILLY Brudekjoler 2014 

2014 fortsetter i den romantiske stilen. Masse blonde, tyll og vakre detaljer i ryggpartiet også neste år. LILLY brudekjole kolleksjon for 2014 er ankommet brudesalongen 🙂

Bestill gjerne time allerede nå Tlf: 456 00 746 post@abelone.no   Velkommen til en hyggelig handel med oss 

Vi gleder oss til å hjelpe deg – Hilsen

Anne Grete, Elna, Lill og Lena abelone-banner-1

LILLY brudekjoler 2013 

Bestill prøvetime tlf 456 00746 eller post@abelone.no

Den romantiske brudekjole kolleksjonen fra LILLY er så nydelig med vakre blonder, tyll og snøreliv.

Her finner du priser, info og bilder – Best pris på Brudekjoler hos www.abelone.no – KjøpLILLY brudekjoler hos oss til samme fine pris som LILLY i Danmark. Hos oss er du sikker på å få riktig størrelse. Vi tilbyr også søm og tilpasning og hyggelig hjelp med valg av riktig brudekjole til deg om du kommer i vår koselige brudesalong. 

LILLY brudekjoler 2012 

  lilly_brudekjoler_2012_-_Kopi

Se LILLY 2012 video her – trykk på bildet så kommer filmen 🙂

Se alle de nydelige brudekjolene fra LILLY 2012 her: 

Kjøp LILLY brudekjoler  hos oss til bedre eller samme pris som LILLY i Danmark. Her finner du priser, info og bilder – Best pris hos oss i Norge – Hos oss er du sikker på å få riktig størrelse, søm og tilpasning og hyggelig hjelp med valg av riktig brudekjole til deg

LILLY Brudekjoler HISTORIEN:  Det startet med mormor. 

Kjoleatelieet LILLY er ett fremgangsrikt familieselskap. Grunnlagt 1 september 1947 av Lilly Brændgaard Hansen, Anne Katrines  Rantzau mormor. LILLY er Danmarks første konfeksjonsfabrikk anno 1946. I dag er selskapet fortsatt familiedrevet og er nå i sin 3 generasjon med brennende engasjement for brudekjoler. Det er alltid kvinnene som har stått i spissen og nå heter kvinnen Anne Katrine.

Oppstarten var like etter krigen med vanskelige tider og rasjoneringer på det meste, spesielt stoffer og tøy som gjorde at Lilly arbeidet mest med å sy om gamle klær, men hun sydde og designet også nye kjoler av for eksempel gardiner, laken og sofastoffer. Den første brudekjolen ble bestillt rett etter åpningen, og det tok ikke lang tid før brudene var hovedkundene. Lilly var en diftig og modig kvinne som trosset datidens fordommer. Det var få som trodde at en butikk drevet av en kvinne ville bestå, og aller minst ha fremgang. Lilly sitt mål var å gi enhver kvinne hennes drømmekjole, og kombinert med godt håndverk og evnen til å forstå trender og hva kvinnene ønsket seg klarte hun å lykkes.

Selskapet har vokst helt siden da, og spesiellt de siste 20 årene. Det er ikke bare brudens ønske om å finne den perfekte brudekjolen, men også at den er til riktig pris.

Vi kan selge LILLY brudekjoler til en utrolig god pris, grunnet lave kostnader ved ikke å ha store flotte lokaler. Vi har en intim og koselig salong hvor du kan prøve i fred og ro uten innsyn. Vi har fått bare positive tilbakemeldinger på dette og ønsker å fortsette å tilby denne tjenesten og kunden føler ofte at de blir tatt veldig godt vare på. Dette er også grunnen til at vi kun tar timebestillinger for brudekjoleprøvinger.

Vi ønsker tilbyr deg den beste service og ekspertise, og de ansatte har lang erfaring med å finne den perfekte kjolen til nettopp deg. Vi viderefører LILLYs tankegang om å tilby de vakreste brudekjoler til best pris. Service og kvalitet er ett kjennetegn for Abelone Collection AS Brudesalong.

Du kan også bestille LILLY brudekjoler i nettbutikken www.abelone.no om du ikke har mulighet til å komme til oss i vår åpningstid. Finn riktig størrelse på LILLY brudekjoler utifra måltabellen deres du finner denne under INFO og «Size Guide» ( øverst i menyen). Du kan også sende oss dine eksakte mål over bryst, midje og hofter. Så er vi behjelpelige med å finne riktig størrelse. Og skulle du være uheldig og trenge en størrelse større eller mindre, er det ikke store omkostninger i forbindelse med bytting.

Hos Abelone Collection AS på Frogner finner du butikken vår bare 15 minutter fra Oslo , 10 minutter fra Lillestrøm. Norges største nettbutikk med LILLY brudekjoler www.abelone.no  . Vi har stort utvalg av brudekjoler og Norges største utvalg av LILLY Brudekjoler.

LILLY har fantastisk flotte brudekjoler til en utrolig god pris. De har god passform og  en meget god kvalitet. Alt av perler som er på produktene er håndarbeide. LILLY brudekjoler koster hos oss ikke mer enn det du må betale for å leie fra andre brudesalonger.

LILLY Brudekjoler er lette og de fleste har snøring i ryggen for å gi deg en perfekt passform, du snøre inn livet så du får en flott midje. Du kan også håndvaske LILLY brudekjoler slik at du slipper store utgifter med rens, og engstelse for at den skal bli ødelagt på renseriet. Vi hjelper deg gjerne med opplegg og søm på LILLY brudekjoler kjøpt i vår butikk eller vi vår nettside abelone.no  Har du noen som kan ta sømmen for deg sparer du disse utgiftene.

LILLY Brudekjoler og andre originale merker kan kjøpes hos www.abelone.no  nettbutikk.

Best pris på LILLY Brudekjoler hos abelone.no 

<3