Strømpe Guide

Strrelser strmper

Størrelses GUIDE for Stay-up, Støttestrømper og Strømpebukser

ALLE damer bør bruke kompressjons strømper til daglig da dette hjelper blodsirkulasjonen, forhindrer åreknuter og verkende ben om du har lange dager på jobb eller står mye. Din trivsel og form blir bedre.

NYHET – Som eneste i Norge har vi Vakre Strømper og Stay-ups for den kvalitets bevisste kvinne. Kolleksjonen omfatter pene Strømper til Dame og Brud for hverdag eller fest. Strømper med Aloe ekstrakt, Rose Ekstrakt og Medisinske Støtte og Kompresjonsstrømper for daglig bruk eller til festen.

NYHET KUN hos OSS: Pene Stay-up Kompressjonsstrømper med blonder eller uten.

Moisturising Strømper med velgjørende Aleo Vera og Rose ekstrakt:

ALOE: Aloe strømpene er impregnert med aloe ekstrakt, noe som gjør dem mer naturlige og hudvennlige. våre strømper, har delikat duft, toner og revitaliserer huden din. Strømper med Aloe Vera ekstrakt til damer som vedsetter eleganse og komfort til daglig bruk eller ved spesielle anledninger. 

 

I mange århundrer har aloe vært brukt i medisin og kosmetikk, på grunn av sin soppdrepende, antiallergiske, fuktighetsgivende og regenererende egenskaper. 

 

ROSE: Strømpene er impregnert med Rose ekstrakt. En behagelig duft som setter deg i den rette stemningen.

 

NATURA MEDICAL: Støtte og Kompresjons strømper: Designet for Damer som verdsetter eleganse og komfort til daglig og til spesielle anledninger.

Strømpene har en anti-åreknute effekt og hindrer hovne og trøtte ben. Øker blodgjennomstrømningen i benene. Forbedrer blodsirkulasjonen og støtter blodstrømmen gjennom hjertet. Bena føles bedre og stopper å verke. Vår trivsel og form blir bedre.
Våre strømper beskytter venene ved å legge trykk inn i område ved ankelen, som gradvis avtar gradvis opp mot midjen. Det har blitt bevist at metoder med å støtte åreveggen med strømper forbedrer betraktelig blodsirkulasjonen og støtter blodstrømmen gjennom hjertet. Beina føles bedre og stopper å verke, og vår trivsel og formen blir bedre.

Laget i LYCRA: 
LYCRA stimulerer og gir energi og vitalitet til hele kroppen. Strømper som er merket med denne logoen er designet for aktive og dynamiske kvinner i alle aldersgrupper. Våre strømper vil gi deg komfort, bevegelsesfrihet, eleganse og trendy utseende, slik at du kan ta vare på helsen din.

SIZE GUIDE – STØTTESTRØMPER

Skjermbilde 2014 08 07 kl. 08.18.41

Støttestrømpe Strømpebukse art.151

Skjermbilde 2014 08 07 kl. 07.24.57

Støttestrømpe Stay-up art.152 og art. 153

Skjermbilde 2014 08 07 kl. 07.42.39

STRØMPER MED ALEO VERA Ekstrakt – Moisturising

Skjermbilde 2014 08 07 kl. 08.19.38

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.