Brudekjoler LILLY

abelone.no facebook 2019 Lilly brudekjole 08 3909

Romantisk, romantisk og atter romantisk preger kolleksjonen…..Lilly brudekjoler er nå ankommet salongen. Gjør en timebestilling om du vil prøve de nye brudekjolene. I høst kan du prøve alle de nye brudekjole modellene samtidig som du kan prøve brudekjoler på salg. Det er nå du har både best utvalg og kan gjøre ett godt kjøp også. Lilly er romantisk i florlette materialer. Gjennomsiktige detaljer og tyll og blonder i hele eller deler av brudekjolen. Mye ryggdetaljer også i år, og vi ser at tatoo looken holder seg også i år. Satengen og de glatte stoffene som organa og tyll i nederdelen er tilbake igjen, nå gjerne med blonde i overdelen slik at du blander det stilrene med det romantiske i årets brudekjolekoleksjoner.

GRATIS PRØVETIME man-tors 10-16. Ellers kr 200,- pr. 1/2 time. Du kan også kjøpe i vår nettbutikk. Mulighet for andre tider/dager men da tar vi kr 400,- pr time. Prisgaranti på Lilly brudekjoler 2019. Finner du brudekjolen rimeligere ett annet sted gir vi deg uansett kr 500,- i rabatt
på prisen du har fått. NB:gjelder kun på fullpris.

Historien om brudekjolemerket LILLY fortalt av eieren selv Anne Kathrine Rantzau Ulrich

LILLY SCANDINAVIAN STYLE

Brudemerket LILLY har en stor og veldig vakker portefølje av merker, designet for å utfylle hverandre.

Skandinavisk LILLY har vært i forkant av brudekjole rmarkedet i 70 år. Historien om suksess dateres tilbake til 1946 da selskapet ble grunnlagt av Lilly Hansen. «Det var rett etter krigen, og tekstilene var ekstremt knappe» forklarer Anne Kathrine Rantzau Ulrich, selskapets administrerende direktør. «På det tidspunktet var det ekstremt viktig at den du betrodde oppgaven med å lage din brudekjole til, skulle kunne lage mirakler – og Lilly kan å få tre meter til å se ut som tyve. På grunn av hennes oppmerksomhet på detaljer, spredte Lilly’s design og håndverkskunnskaper seg. Og vi er fremdeles kjent for disse egenskapene i dag.

Nå i sin tredje generasjon som en av Europas største brudekjoleprodusenter, har merket gått fra styrke til styrke.

DELICIOUS DESIGN

Varemerket har med suksess utviklet fire mote eiketter innen brudemarkedet. LILLY, PASSIONS av LILLY, DIAMONDS av LILLY og purewhite av LILLY.

Talenten bak merkene som er en fantastiske samling, er designeren Eva-Dorthe Smith. Hun er en kilde til nye ideer, og tegner kontinuerlig, skisserer og skaper nye stiler i våre egne produksjonsanlegg i Vejle, sier Anne Kathrine. Hun er også sterkt involvert i kontakt med våre forhandlere. Dette samspillet mellom ansikt til ansikt og konstant tilbakemelding av tilbakemeldinger tenner hennes kreativitet, noe som betyr at nye designideer flyter lett på tegnebrettet. «» Våre brudekolleksjoner er klassiske, bestselgende stiler.

KUNDESERVICE

I tillegg til å være svært beundret for design og kvalitet av sine stiler, er LILLY  høyt ansett for sine førsteklasses kundeforhold. Leveringsbetingelser på bare 2-4 uker. På varer som må bestilles opp. «Flaggskipet LILLY-serien har det største utvalget og er svært ettertraktet mens PASSIONS av LILLY og purewhite av LILLY møter behovene til ulike bruder.

BRIDAL COLLECTIONS

LILLY – er kjernekolleksjonen. Signaturen er klassiske kjoler i elegante materialer og fine detaljer.

PASSIONS av LILLY – er en fasjonabel samling av brudekjoler i moderne silhuetter og intrikate detaljer.

purewhite av LILLY – Pure. Elegant. Authetic. Klare kutt og perfekte silhuetter i en aura av luksus. Men i kritt hvitt

DIAMONDS by LILLY – er en rekke stilige brudekjoler i kortere lengde, spesielt designet for bruder som har et utenlands bryllup  eller en mindre tradisjonelt bryllup.

Skjermbilde 2018 11 11 kl. 08.50.27

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.