Kjole til bryllup

Kjole til bryllup

Er du på jakt etter en pen kjole til bryllup? Da anbefaler vi deg å ta en titt på vårt brede utvalg av selskapskjoler. Her vil du finne både korte og lange kjoler, med og uten stropper, moderne og klassiske, underskjørt og diverse tilbehør som sko, vesker og undertøy. Når man kjøper en kjole til bryllup er det også viktig at kvaliteten matcher prisen, og derfor slipper vi kun noen få anerkjente kvalitetsleverandører gjennom nåløyet.

Dersom du finner en passende kjole til et bryllup og bor på Romerike, gir vi deg også muligheten til å prøve den i vår salong slik at du er sikker på at det er den riktige. Er det nødvendig kan vi også sørge for søm og tilpasning på stedet. Alle andre varer enn brudekjoler, ballkjoler og selskapskjoler kan kun kjøpes i nettbutikken.

Siden vi startet med egendesignede dåpskjoler i 2006 er vi stolte over i dag å ha mer enn 630 000 unike besøkende hvert år i vår nettbutikk. Med lang erfaring i å drive nettbutikk sørger vi for en problemfri handel og levering på ca. 3-5 dager. Bruk gjerne vår målguide slik at du velger riktig størrelse. Skulle størrelsen være feil kan du sende kjolen i retur, og bytte til annen størrelse eller få pengene tilbake. Når du kjøper en kjole til bryllup hos oss får du, etter kjøpsloven, 14 dagers bytte/returrett.

Ønsker du å prøve din kjole før et bryllup, anbefaler vi at du bruker linken Bestill Prøvetime øverst til høyre på siden. Følg oss gjerne på sosiale medier der vi løpende legger ut nye produkter og tilbud.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.