Bryllup – Hvilken kjole er deg?

Bryllup – Hvilken kjole er deg?

Når man planlegger et bryllup er det mange forskjellige ting å tenke på, noen litt stressende og andre bare hyggelige. Dersom du kommer til oss for å velge ut en helt spesiell kjole til ditt forestående bryllup, gir vi deg en helt spesiell service og oppmerksomhet.

Mellom Oslo og Gardermoen ligger vår lille lukkede brudesalong som kun er åpen etter forhåndsbestilt prøvetime. På denne måten ønsker vi å gi deg all oppmerksomhet og fokus, slik at du kommer ut med brudekjolen og tilbehøret som reflekterer din personlighet og bidrar til å gjøre ditt bryllup uforglemmelig. Våre medarbeidere har vært i bransjen i mange år og vi kan hurtig se hvilke kjoler som passer din fasong og hvilket tilbehør som matcher din personlighet og dine ønsker. Her vil vi også kunne sørge for at søm og tilpasning skjer umiddelbart og uten ventetid.

Skulle du ikke ha mulighet til å besøke vår brudesalong er det også mulig å bestille en kjole i vår internettbutikk til prøving hjemme. Vi anbefaler samtidig å bestille en praktisk og pustende kjolepose til brudekjolen slik at den holder seg helt ren til og fra frisør mm. Og under oppbevaring før- og etter bruk.

Skal du i bryllup som gjest, har vi også en rekke galla- og selskapskjoler som passer. Her skal man huske at som gjest bør man unngå sorte og hvite farger.

Bestill prøvetime i god tid før ditt bryllup. Dette gjøres via vårt bookingskjema øverst til høyre.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.