Dåpskjole og tilbehør

Dåpskjole og tilbehør

Leter du etter den helt riktige dåpskjole til den store feiringen av et nytt liv. Hos oss kan du både kjøpe og leie dåpskjole. Enten det er til dåp eller på navnedag har Abelone.no er bredt utvalg av dåpskjoler med forseggjorte detaljer og i høy kvalitet.

Bruk litt tid på våre nettsider der du kan lese alle detaljer, pris og leveringstid, samt se en rekke smakfulle bilder av våre forskjellige dåpskjoler. Tradisjonelt har man ofte arvet sin dåpskjole, og mange av våre kunder ønsker nettopp å starte en slik tradisjon i sin familie. Derfor er det også avgjørende at dåpskjoler holder høy kvalitet og kan se like vakre ut om fem år som de gjør i dag. Vi tar kun inn dåpskjoler fra anerkjente leverandører vi selv kjenner fordi vi vet at kvaliteten er høy. Noen av dåpskjoler er sydd i vår brudesalong.

I tillegg til dåpskjole vil du også finne alt av tilbehør hos oss, enten det er dåpsluer, sløyfebånd, babysko eller strømpebukser. Vi sørger for med vakker skrift å brodere inn navn og dato på den dåpskjole du ønsker å kjøpe. Brodering kan bestilles i nettbutikken.

Alle dåpskjoler og andre produkter blir omhyggelig pakket inn og sendt med posten slik at de ankommer i løpet av 3-5 dager.

Vi er sikre på at du vil finne den helt riktige kjolen i vårt store utvalg av dåpskjoler, og dersom det er noe du savner eller du har spørsmål om, kan du bare kontakte oss på e-post eller telefon.  

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.