Brudesko – Stort utvalg

Brudesko – Stort utvalg

Har du funnet kjolen, men mangler brudesko som passer? Abelone.no har et stort utvalg av forskjellige brudesko fra anerkjente kvalitetsmerker.

Bryllupsdagen er for mange en av livets absolutte høydepunkter og da skal alt være perfekt, fra undertøy og strømper til brudesko og naturligvis kjolen. Hos oss kan du ikke bare få skoene, men vi har også et stort utvalg av fantastiske brudekjoler og tilbehør som vesker, underskjørt, smykker, hårpynt, brudeslør, hatter, undertøy, strømper, sjal og strømpebånd.

Vi anbefaler å bestille en time for prøving i vår brudesalong. Her vil det ikke komme inn andre kunder og du vil ha vår fulle og hele oppmerksomhet. Med lang erfaring og fagkunnskap tar vi hånd om deg i fred og ro mens vi sammen finner det perfekte bryllupsantrekket til deres store dag. Du kommer gjerne med innspill og ønsker, mens vi gjør vårt beste for å finne noe som passer overens med din smak og personlighet.

Alle våre brudesko blir pakket omhyggelig ned og sendt med posten slik at du har skoene i løpet av 3-5 dager. Dersom skoene ikke passer og du ønsker å bytte størrelse eller sende skoene i retur, vil dette kun medføre returportoen for deg.

Vi har også galla- og selskapskjoler til deg som skal være gjest i bryllupet. Her kan det være en god ide å huske på at man som gjest bør unngå fargene sort og hvitt.

Har du spørsmål om våre brudesko eller noen andre av våre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.