Brudekjole med alt av tilbehør

Brudekjole med alt av tilbehør

Leter du etter den perfekte brudekjole som passer med din personlighet og stil? Abelone.no har solgt brudekjoler siden 2007 og vi ble i løpet av et enkelt år ble kjolemerket LILLY’s største forhandler i Norge.

Når du tar kontakt med oss for prøving av brudekjoler, vil du oppleve å ha vårt fulle fokus. Vi har valgt å holde prøvingene i en lukket salong og kun etter avtale. På denne måten kan vi sørge for at du har tid til å finne en helt perfekt brudekjole, og våre erfarne medarbeidere kan hurtig se hvilke brudekjoler din fasong vil ta seg godt ut i. Når vi ser at du vil kle en spesiell brudekjole godt, nøler vi ikke med å komme med forslag. Skulle det være nødvendig sørger vi for søm og tilpasning umiddelbart på stedet.

Vi har valgt å ha brudekjoler i alle størrelser fra 34-52 slik at mulighetene for å finne en brudekjole som passer perfekt er større. Se vår målguide for å finne din riktige størrelse, eller oppgi dine mål til oss på telefon eller e-post så vi er sikre på at du har valgt den riktige størrelsen.

Det viktigste for oss er at du finner en brudekjole som speiler din smak og din personlighet. I tillegg til brudekjolen legger de fleste også mye vekt på tilbehør som brudesko, brudevesker, underskjørt til brud, brudesmykker, brudehårpynt, brudeslør, birdcage til brud, brudeundertøy, strømper, brudesjal og strømpebånd til brud.

Har du spørsmål om våre brudekjoler eller vil du kanskje bestille tid til prøving, er du hjertelig velkommen til å gjøre dette via skjemaet på våre nettsider eller via E-post.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.