Bryllup

Bryllup & Bryllupsplanlegging

Hos abelone.no finner du brudekjoler for alle slags bryllup

 

 

 

 

 

 

BRUDEKJOLEN TIL DITT BRYLLUP

Kjære Brud, Abelone.no gleder oss til å hjelpe deg med valget av brudekjole til ditt bryllup. Om din drømmemann har falt på kne og sagt “ vil du gifte deg med meg “ ja da blir det bryllup. Om du velger ett stort bryllup eller ønsker å holde ett enklere bryllup finner du drømmekjolen hos oss. Abelone Collection har brudekjoler til alle varianter av bryllup. Elegante brudekjoler med enkle snitt men også de litt mer spesielle brudekjolene finner du hos oss. Design brudekjoler som følger de aller siste trender og moter eller den mer klassiske brudekjolen finner du til ditt bryllup hos Abelone Collection.

Vi har både nettbutikk abelone.no og brudesalong. Bryllupsdagen er en stor dag både for brud og brudgom, men også for de andre nære bryllup gjester. Abelone collection er total leverandør av klær og tilbehør til alle som skal i bryllup eller om det er ditt bryllup, du finner din drømmekjole hos oss. Vi har kjoler for bryllup, ball, konfirmasjon, dåp og fest.  Vi fører utrolig flotte brudekjoler, smykker, brudesko, slør og tilbehør til brud. Om du ønsker en enkel og klassisk brudekjole i ditt bryllup, eller en romantisk brudekjole så finner du din drømmebrudekjole hos Abelone Collection. Vi har ett bredt utvalg av brudekjoler for enhver smak og fasong.  Fra størrelse 34 til 52. Brudekjoler med halterneck eller tubetopp, brudekjoler med tynne eller brede stropper eller båtutringning – Kort eller lang kjole – Drømmekjolen  finner du hos oss.  I tillegg har vi ett meget bredt utvalg av smykker, kjeder, silke og sateng brudesko, vesker, slør, diademer og annet  Tilbehør. Med andre ord alt du kan drømme om til ditt bryllup. Ta en kikk inn i nettbutikken, der vil du vil finne det du leter etter til ditt bryllup. Se under brudekjoler og tilbehør. Bestill din brudekjole her eller bestill time om du ønsker å prøve før kjøp. Tlf:456 00 746 Mand-tors 10-16.

For brudgom fører vi flotte dresser, brokadevester inkl. kravat, snipp skjorter, sko, belter, mansjettknapper og slipsnål. Han skal jo også ta seg flott ut i sitt bryllup. Det blir ikke bryllup uten brudepiker og svenn. Matchende brudepikekjoler til brudekjolen og dresser og like brokadevester til brudgom og svenn får du hos Abelone Collection. Vi fører ett stort utvalg til alle hovedpersoner og gjester som skal i bryllup.For forlovere eller andre gjester som skal i bryllup har vi flotte selskapskjoler, både lange og korte. Skal du i bryllup bør du helst ikke bruke svart eller hvitt om du er gjest. Vi har også underskjørt til de lange kjolene. Mye flott tilbehør også til din selskapskjole. Sko og veske i sort eller sølv. Eller hva med en matchende vinrød veske i samme nyanse som din kjole. Noen er redd for å bli for pyntet, men skal du i bryllup kan du tillate deg å være i din fineste stas. Bryllup er en stor høytidsdag,  alle som kommer i bryllup har pyntet seg med det fineste de har og de  fleste damene i bryllupet velger lange kjoler. Bruden som er midtpunktet i sitt bryllup har også pyntet seg etter alle kunstens regler.

Vi tilbyr rimelige Brudekjoler fra Lilly, Lik pris som Lilly Danmarkog med dagens kronekurs er det rimeligere å handle hos oss. Du slipper å dra til Danmark for å kjøpe din kjole til en fin pris. Vi leverer kvalitet, Service, godt utvalg og god pris. Vi har også søm og tilpasning på Brudekjoler, kjoler , dresser eller annet du trenger søm på. Vi har egen skredder på huset som kan ta all søm til ditt Bryllup. Ta kontakt for pris 🙂 Ønsker du å prøve noen av våre flotte kjoler til bryllup bestill time for prøving før du kommer Tlf: 456 00 746 eller post@abelone.no Mand-tors 10-16

Lilly har fantastisk flotte brudekjoler i flere prisklasser til ditt Bryllup, amt selkapskjoler, herretøy, konfirmasjontøy og brudepikekjoler som holder en meget god kvalitet. Alt av perler som er på produktene er håndarbeide. En ny kjole hos oss koster ikke mer enn det du må betale for å leie fra andre brudesalonger. Vi kan selge produktene til en utrolig god pris, grunnet lave kostnader ved ikke å ha store flotte lokaler, samt at vi baserer oss på bestillinger via nettbutikken ved at du selv finner størrelsen din utifra måltabellene på kjolene. Og skulle du være uheldig og trenge en størrelse større eller mindre, er det ikke store omkostninger i forbindelse med bytting.

I tillegg til nettbutikken har vi en fin Brudesalong med egen systue hvor vi tar imot timebestillinger for prøving av kjoler og dresser for de som ønsker det. Her har vi sko og tilbehør for prøving med brudekjole eller dress til ditt bryllup. Har du ikke anledning til å komme se vår målguide for riktig størrelse. Vi sender brudekjolen ferdig oppstrøket og forsiktig pakket ned i stor eske. Vi sender over hele norge. Trenger du en annen størrelse blir det kun ekstra omkostninger med frakten (Alle varer under kr 700,- Forsendelse kr 79,- alle varer over kr 135,- en vei). Vi følger kjøpsloven. Ønsker du å hente kjolen selv hos oss kan du det etter avtale og slippe fraktkostnadene 🙂

Trenger du hjelp til å legge opp brudekjolen til ditt Bryllup eller tilpasse kjolen på annen måte er vi behjelpelig med dette om kjolen er kjøpt hos oss. abelone.no Brudesalong ikke langt fra Oslo og Lillestrøm. Brudesalongen ligger midt mellom Oslo og gardermoen.

Finn drømmekjolen til ditt Bryllup hos Abelone.no

bryllup bryllupsplanlegger brylup banner helt nederst

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.