Sincerity Brudekjoler

3802 ad 091

Vi er utrolig stolte av å kunne tilby bruden Sincerity brudekjoler. De er klare for prøving nå i Brudesalongen.

Velkommen Bestill prøvetime HER

sin logo k2

 

Vakre romantiske brudekjoler fra Sincerity Bridal priser fra ca. 10.000,- til 14.500,-

Sincerity Brudekjole-kolleksjonen er en rekke med brudekjoler designet for den karismatiske og klassiske bruden som vil ha den perfekte prinsessebrudekjolen som passer til et eventyrlig bryllup. Kolleksjonen har brudekjoler, jakker og blondedetaljer, supplert med silhuetter og passform, noen med illusjonsrygger. Den siste kolleksjonen fungerer som et symbol på lidenskap og romantikk som en påminnelse om deres kjærlighet. Med luksuriøse blomster og evigvarende klassikere som utstråler eterisk romantikk, vil disse brudekjolene omslutte deg i sin skjønnhet. 

OM SINCERITY

I 1997 ble Sincerity Bridal designet for det europeiske markedet og senere introdusert internasjonalt. Fra begynnelsen tok Sincerity Bridal ledelsen som en “trendsetter” i bransjen ved å lage romantiske overdeler med farge detaljer og avtagbare slep. Sincerity Bridal har mottatt utallige designer priser fra brude bransjen. I dag er Sincerity-kolleksjonen inspirert av moderne romantikk med innslag av farger. Rik drapering i et bredt utvalg av drømmende stoffer med distinkte detaljer gjør Sincerity så unik. Et utvalg av silhuetter fra te-lengder til havfruer og ballkjoler er representert. Inspirasjonen vår bak «Sincerity Bride» dreier seg om myke romantiske personlige detaljer som får en brud til å føle seg unik på bryllupsdagen.

OM JUSTIN ALEXANDER

Justin Alexander debuterte på brudemote scenen som T&G Bridal i Brooklyn, New York i 1946, en tid da kvinner ga avkall på ideen om klær som ren nødvendighet og omfavnet mote som en måte å uttrykke femininitet, selvtillit og skjønnhet. Siden sine  røtter har Justin Alexander blitt en moderne designer og produsent av middels til high-end brudekjoler og tilbehør. Hvert design er tydelig anerkjent for sin vintage-inspirasjon kombinert med progressive detaljer. Ved å erkjenne at en bruds motesmak er like kompleks som kvinnen selv, har selskapet diversifisert seg til å inkludere teltkolleksjonen Justin Alexander, i tillegg til de bemerkelsesverdige designene til Justin Alexander Signature, Adore av Justin Alexander, Lillian West, Sincerity Bridal, og Thanks and Goodluck (T&G).

Inspirert av motetrendene og behovene til dagens bruder, designer Justin Alexander den perfekte bryllupsdagslooken med fantastiske silhuetter, utsmykkede utringninger og har høy oppmerksomhet på detaljer. Hvert merke henvender seg til forskjellige bruder gjennom fabrikasjon, design, styling og pris. Med eksepsjonell kvalitet og elegant stil, har Justin Alexanders design fått anerkjennelse og har blitt båret av bruder over hele verden, noe som gjør at selskapet kan bli en av USAs og Europas mest innflytelsesrike produsenter av bryllupsmoter.

Justin Alexander har et nordamerikansk hovedkvarter i New Jersey og et europeisk hovedkvarter i Alblasserdam, Nederland, med regionale kontorer i London og Hong Kong. Mer enn 200 autoriserte forhandlere over hele verden har en eller flere av Justin Alexander-kolleksjonene.

3804 156

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.