Hvordan velge brudesalong?

Hvordan velge brudesalong? Vi er ikke som andre brudesalonger! Vi gjør ting lit annerledes vi har en intim og koselig salong

Hvordan velger du rett brudesalong? Og hvorfor skal du velge ABELONE brudesalong?

Vi er ikke som andre brudesalonger! Vi gjør ting litt annerledes i vår intime og koselig salong. Her får du stå i fred og ro mens du prøver brudekjoler, helt uten innsyn. Du er alene i salongen om du ikke selv ønsker å ha med deg f.eks. forlover eller mor. Du får fullt fokus fra oss, og vi er der for deg. Vi setter av 1,5 time for prøving. Ingen kjøpepress hos oss. Vi gjør vårt beste for at bruden skal føle seg komfortabel og velkommen. Og vi bestreber å skape en hyggelig og fin atmosfære. Dette er en stor dag for bruden og det vet vi <3

Vi lytter til dine ønsker og finner raskt frem modeller som samsvarer med dette. Vi kommer også med forslag vi ser vil kle din figur, og fremheve det beste ved deg. Vi har 19 års erfaring og ett meget trent øye for detaljer og helhet, og ser fort hva du vil kle og hva som kan fremheve dine beste sider og skjule det du ønsker skal bli usynlig. Hos oss vil du føle deg fin, da vi kun finner frem modeller som vil passe deg, også i størrelse. Du skal slippe å bruke masse tid og energi på kjoler du ikke blir fin i eller som ikke passer, og av den grunn miste motet.

Det er ganske energikrevende å prøve kjoler og du trenger hjelp til å finne de beste til deg. Vi ser ofte at bruden er sliten etter prøvingen da det skal sees og tenkes mye. Vi har over 200 modeller og kjenner alle svært godt når det gjelder passform og hva som vil passe til hvem.

Vi tar sømmen også hos oss, så tilpasning kan tas samme dag om ønskelig. Vi setter av en ekstra halvtime til dette når valget er tatt 🙂 Vi har godt utvalg av smykker, slør, tilbehør, ja egentlig alt hva du kunne ønske deg. Alt kan prøves sammen med brudekjolen, enten i prøvetimen eller om ønskelig ved tilpasning/ henting av brudekjolen etter søm.

Du kan lese alle de flotte anmeldelsene vi har fått i linken her til facebook siden vår

I videoen Hvordan velge brudesalong., kan du høre hvordan opplevelse du kan vente deg ved å bestille prøvetime i vår koselige brudesalong.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.