LILLY BRUDEKJOLER Vi er best på pris

LILLY BRUDEKJOLER Vi er best på pris

LILLY brudekjoler

Lilly Brudekjoler Kjøper du til best priser hos oss. Størst utvalg av modeller og størrelser. Vi tilbyr søm og tilpasning i tillegg til dyktig veiledning i vår salong. Finn din Drømmebrudekjole hos ABELONE.NO Brudesalong.

Historien om LILLY Brudekjoler,  Det startet med mormor.

Kjoleatelieet LILLY er ett fremgangsrikt familieselskap. Grunnlagt 1 september 1947 av Lilly Brændgaard Hansen, Anne Katrines  Rantzau mormor. LILLY er Danmarks første konfeksjonsfabrikk anno 1946. I dag er selskapet fortsatt familiedrevet og er nå i sin 3 generasjon med brennende engasjement for brudekjoler. Det er alltid kvinnene som har stått i spissen og nå heter kvinnen LillyAnne Katrine.

Oppstarten var like etter krigen med vanskelige tider og rasjoneringer på det meste, spesielt stoffer og tøy som gjorde at Lilly arbeidet mest med å sy om gamle klær, men hun sydde og designet også nye kjoler av for eksempel gardiner, laken og sofastoffer. Den første brudekjolen ble bestillt rett etter åpningen, og det tok ikke lang tid før brudene var hovedkundene. Lilly var en diftig og modig kvinne som trosset datidens fordommer. Det var få som trodde at en butikk drevet av en kvinne ville bestå, og aller minst ha fremgang. Lilly sitt mål var å gi enhver kvinne hennes drømmekjole, og kombinert med godt håndverk og evnen til å forstå trender og hva kvinnene ønsket seg klarte hun å lykkes.

Selskapet har vokst helt siden da, og spesiellt de siste 20 årene. Det er ikke bare brudens ønske om å finne den perfekte brudekjolen, men også at den er til riktig pris.

Vi kan selge LILLY brudekjoler til en utrolig god pris, grunnet lave kostnader ved ikke å ha store flotte lokaler. Vi har en intim og koselig salong hvor du kan prøve i fred og ro uten innsyn. Vi har fått bare positive tilbakemeldinger på dette og ønsker å fortsette å tilby denne tjenesten og kunden føler ofte at de blir tatt veldig godt vare på. Dette er også grunnen til at vi kun tar timebestillinger for brudekjoleprøvinger.

Vi ønsker tilbyr deg den beste service og ekspertise, og de ansatte har lang erfaring med å finne den perfekte kjolen til nettopp deg. Vi viderefører LILLYs tankegang om å tilby de vakreste brudekjoler til best pris. Service og kvalitet er ett kjennetegn for ABELONE.NO Brudesalong.

Du kan også bestille LILLY brudekjoler i nettbutikken www.abelone.no om du ikke har mulighet til å komme til oss i vår åpningstid. Finn riktig størrelse på LILLY brudekjoler utifra måltabellen deres du finner denne under INFO og “Size Guide” ( øverst i menyen). Du kan også sende oss dine eksakte mål over bryst, midje og hofter. Så er vi behjelpelige med å finne riktig størrelse. Og skulle du være uheldig og trenge en størrelse større eller mindre, er det ikke store omkostninger i forbindelse med bytting.

Hos abelone.no på Frogner finner du butikken vår bare 15 minutter fra Oslo , 10 minutter fra Lillestrøm. Norges største nettbutikk med LILLY brudekjoler. Vi har stort utvalg av brudekjoler.

LILLY har fantastisk flotte brudekjoler til en utrolig god pris. De har god passform og  en meget god kvalitet. Alt av perler som er på produktene er håndarbeide. LILLY brudekjoler koster hos oss ikke mer enn det du må betale for å leie fra andre brudesalonger.

LILLY Brudekjoler er lette og de fleste har snøring i ryggen for å gi deg en perfekt passform, du snøre inn livet så du får en flott midje. Du kan også håndvaske DIN LILLY brudekjole slik at du slipper store utgifter med rens, og engstelse for at den skal bli ødelagt på renseriet. Vi hjelper deg gjerne med opplegg og søm på LILLY brudekjoler kjøpt i vår butikk eller vi vår nettside abelone.no  Har du noen som kan ta sømmen for deg sparer du disse utgiftene.

LILLY Brudekjoler og andre originale merker kan kjøpes hos www.abelone.no  nettbutikk.

Best pris på LILLY Brudekjoler hos abelone.no 

<3 

banner gratis stayup i mars

LILLY Brudekjoler fortsetter i den romantiske stilen med blonder og tyll. Finn din Drømmebrudekjole i Lillys store kolleksjon av brudekjoler.

Se alle modellene vi har inne HER.

Lilly har godt utvalg av stiler fra de store og romantiske tyll og blonde kjoler til mindre volumiøse brudekjoler som brudekjoler i havfrue snitt og smale modeller for de enklere bryllupene. 

Bestill gjerne en time allerede nå. Bestill Gratis prøvetime HER:

Velkommen til en hyggelig handel med oss 

Vi gleder oss til å hjelpe deg 

Hilsen Lena Marieforside abelone.no banner 906x400 abelone

ABELONE.NO

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.