LILLY Brudekjoler 2016

septemberkampanje banner 906x400 abelone

Romantiske brudekjoler fra LILLY 2016 med blondebrudekjoler i romantisk og feminint Design. I år som i fjor er det også blonder og fokus på en vakker og spesiell rygg.

LILLY Brudekjoler 2016 det bestselgende merket vi har, mye på grunn av den rimelige prisen men også fordi de har fantastisk vakre brudekjoler. I LILLY 2016 Brudekjole Kolleksjonen som i 2015 har de ett sterkt fokus på den romantiske stilen. Lilly Brudekjoler 2016 har romantiske blonder og myk tyll i skjørtene. Den nye Bridalfashion fra Lilly har blonder i hele serien med flatt floral design og klassiske Tilly blonder som brukes på armene samt over hjerteutformede tubetopper og de stroppeløse brudekjolene. Nydelige blonderygger og blonder over skuldrene på mange av kjolene. De stroppeøse brudekjolene fra 2016 kolleskjonen kan matches med en blondeoverdel eller blondebolero for å skaope din helt egne bridal look. Lilly Brudekjoler 2016 fortsetter i den romantiske stilen med mye blonder og tyll i lag på lag i brudekjolens nederdel. Skjørtene har fantastisk romantiske og vakre detaljer med lag på lag av mykeste tyll og blonder. Brudekjolene fås med og uten stener og perler om du ønskr en helt ren helblonde brudekjole. Vi har hatt merket Lilly i alle de årene vi ha hatt Brudesalong og det er helt tilbake til 2007. Lily 2016 er enda mer glamorøs og vakker enn fjorårets. Lilly 2016 brudekjolene har en fantastisk passform og mange har også snøreliv i ryggen slik at brudekjolen blir sittende helt perfekt på. Enkel justering av størrelsen slik at du slipper ekstra omkostninger med skredder. Lilly 2016 Klassiske brudekjoler i elegante materialer og vakre detaljer. 

<3 10% Rabatt i hele September 2015 på ALLE brudekjoler på lager, også LILLY 2016. Disse 2016 modellene er ankommet LILLY, Eternity, Art Coutoure og Bianco Evento.
Prøv i butikk ABELONE.NO eller se de i nettbutikken vår KLIKK HER:

Lilly Brudekjoler 2016 fortsetter i den romantiske stilen med mye blonder og tyll i lag på lag. Skjørtevidden bygger du ut slik du ønsker med å velge rett undersjørt under. Nydelige blonde overdeler med blondearmer eller blonde skulderstropper. I år som i fjor er det fokus på nydelige detaljer i ryggen.

LILLY 2016 Bridalfashion:

 Ik7wZfHpuoYXIcLhF3akJcKzoLG3qtRmMfqSXksI9wrkSaWMeZwLTlUft0s2HhAB9Y43PKX1CnQglFPvDwh1gfNfxwalQDQ0tfhctMVEuwTEirXNJNQX0SEbW7ZnPIPcy0HZK5ogSk5IoCdt MzHR6vXGSnJoGTBs2CJG5KwFH0

 

 

Skreddersy din brudekjole med unikt tilbehør som vakre brudebelter, skulderstropper med blonder, Blondetopper eller overdeler som kan settes på/til brudekjolen. 

Eller komplementer brudekjolen med nydelige smykker og diademer, eller statement øreanheng. 

Alt av Tilbehør vil du finne i vår rikholdige nettbutikk/butikk www.abelone.no

 

Velkommen til prøving hos oss <3 

Uttrykksikonet heart
Husk bestill time før du kommer 

Hilsen damene hos
ABELONE.NO

http://www.abelone.no

 

LILLY har utviklet fire kjente merker på brudemarkedet og vi har tre av merkene i vår butikk/nettbutikk ABELONE.NO

Se alle LILLY Brudekjoler vi har inne. Klikk HER . Passions by Lilly ser du ved å klikke HER

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.