Sy om brudekjolen til dåpskjole.

Dpskjoler brudepikekjoler

Sy om brudekjolen til dåpskjole!

Vi syr om brudekjolen for deg til dåpskjole og dåpslue. Da får du en minnerik og nydelig dåpskjole og lue som kan gå i arv. Mange har dåpskjoler som er gått i arv fra generasjon til generasjon. Nydelige dåpskjoler som mormor eller farmor har sydd, heklet eller strikket selv. I tidligere tider ble det ofte brukt stoff fra brudekjolen til å sy dåpskjole av. Dette er en tradisjon vi burde lære av og videreføre. Det er ofte vanskelig å selge brudekjolen etter bryllupet og hvorfor ikke sy den om til en dåpskjole og lage egne tradisjoner.

Vi har også broderingsmaskin som broderer inn dåpsnavn og dato på dåpskjolen. Bestill hvor mange navn du ønsker og vi utfører broderingen for deg. Har du ikke brodert inn navnene på arvedåpskjolen har du nå anledning til å få alle som har brukt dåpskjolen brodert inn i dåpskjolen.

Mangler du dåpslue til arvedåpskjolen eller ikke har noen som kan sy eller strikke for deg har vi ett stort utvalg av nydelige dåpskjoler og luer i nettbutikken vår abelone.no. Kjøp de HER:

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.