Hvordan finne drømmebrudekjolen! Se hvordan i vår 6 trinns guide her….

Brudekjole modeller. Gratis bryllupsplanlegger fra abelone brudesalong. Det er mange ting å huske på i forbindelse med et bryllup. Les HER om hva du må huske på....

Hvordan finne drømmebrudekjolen! 

Se vår 6 trinns Guide her….

For mange mennesker kan det være like overveldende som spennende å finne sin drømmebrudekjole. Når det er sagt, har vi laget en kort guide for hvordan du kan finne brudekjolen din som forhåpentligvis vil gjøre handleopplevelsen din hyggeligere, enklere og morsommere. Se nedenfor!

1. Undersøk
Før du går til brudesalonger for å se etter brudekjoler, bør du undersøke litt om forskjellige designere, stiler og generelle priser. Dette vil hjelpe deg med å bestemme hva du liker og hva du ikke liker, noe som til slutt begrenser søket ditt og vil gjøre handleopplevelsen din raskere og ikke like frustrerende.

2. Handle komfortabelt
Hvis du ser på noen bryllupsprogrammer, vil du mest sannsynlig legge merke til at bruden ser ut til å alltid være velpleid og sminket når de handler brudekjolen sin. Bare det å bruke litt sminke og ha en frisk glød i ansiktet kan hjelpe deg med å føle deg mer vel og selvsikker, og du kan da lettere se for deg hvordan du vil se ut på bryllupsdagen. Men du må ikke føle at du må gjøre dette for å prøve brudekjoler.

Faktisk er det tilrådelig å kle seg komfortabelt. Tross alt skal du jo skli inn og ut av brudekjoler gjennom hele avtalen. Så det er viktig å ha på seg noe behagelig du enkelt kan ta av. Om du har, ta gjerne på stroppeløs hvit eller hudfarget bh og behagelig truse om du har. Og gjerne uten blonder på trusen. Noen ettersittende brudekjoler om du skal ha det, kan da blonder o.l.  synes igjennom kjolestoffet.

3. Ikke forvent den perfekte passformen
Dessverre har brudesalongene vanligvis ikke alle størrelser i hver kjole. I stedet tilbyr kjolebutikkene vanligvis størrelser som varierer fra 34-50. Selv om brudesalongen tilpasser med nåler eller klyper på brudekjolen for å få den inn for å hjelpe deg med å få en bedre ide om hvordan kjolen vil se ut på deg, er det ikke garantert at den passer perfekt. Det er derfor brudesalongene anbefaler bruder å handle brudekjoler minst seks måneder i forveien. Dette gir dem nok tid til å bestille kjolen og gjøre nødvendige endringer.

Selv om du noen ganger må regne med at du ikke finner den perfekte passformen under prøvingen, må du da bruke fantasien til en viss grad. Men, hvis salgsassistenten bare kan tilby størrelser som er for store eller for små for deg, bør du vurdere å gå til en annen kjolebutikk. Hos ABELONE.NO bestreber vi oss på å ha ett godt utvalg i størrelser slik at om du stort sett vil få prøve brudekjoler i riktig størrelse hos oss. Bestill Gratis prøvetime HER.

4. Bruk din salgsassistent

En dyktig salgsassistent kan være svært nyttig for å hjelpe deg med å finne en perfekt brudekjole til deg. Siden salgsassistenter har mange års erfaring, vil de kunne hjelpe deg med å se hva du kler i passform utfra hva som passer din kroppsfasong, personlighet, preferanser og bryllupstema. En dyktig vil finne den perfekte brudekjolen til deg. Fra å hjelpe deg med å finne brudekjoler nærmest bildene du har som inspirasjon til å hjelpe deg med å finne det perfekte tilbehøret for å fremheve deg i brudekjolen din, vil salgsassistenten din sørge for at du forlater butikken overlykkelig med brudekjolevalget ditt.

Hos oss Abelone.no har din assistent Lena Marie 18 års erfaring med prøvinger av brudekjoler, og er særdeles dyktig til å finne rett kjole til riktig person. Faktisk ofte den første som blir tatt frem da dette går mye på intuisjon. Hun ser ofte hvilken brudekjole hun skal ta frem, også før bruden i det hele tatt sier noe. Og ofte blir det også denne brudekjolen de velger. Hun er lyttende og finner frem kjoler som er i stil med det bruden ønsker seg. Hun gjør sitt beste for å finne din drømmekjole. Hun tar også tilpasning og søm så hos oss er du i trygge hender.

5. Ikke gi etter for press

Leting etter brudekjolen din er overveldende nok. Men det er lett å føle seg enda mer overveldet av presset ved å velge en kjole. De fleste bruder opplever at venner, familie og salgsassistenter ser og godkjenner hver kjole. Men det er viktig å velge en brudekjole du virkelig elsker og ikke en som bare følget ditt og salgsassistenten elsker. I tillegg, ikke kjøp en kjole bare fordi den er ekstremt rabattert eller rett og slett det “beste” alternativet av alle kjolene du prøvet den dagen. Planlegg i stedet en ny avtale og fortsett søket etter den perfekte brudekjolen. Hos abelone.no Brudesalong vil du få tid og rom for å se, vurdere og tenke uten press fra oss. Vi er der for deg og for på best mulig måte hjelpe deg til å ta det riktie valget. helt uten kjøpepress. Vi ønsker å tilby brudene en hyggelig prøving i vår koselige brudesalong.

6. Nyt shoppingen

Alt i alt bør det å kjøpe en brudekjole være en morsom opplevelse. Selv om vi forstår at det kan være overveldende og vanskelig å kjøpe en brudekjole, er det viktig å huske på at du faktisk kjøper brudekjolen du vil gå nedover midtgangen i når du gifter deg med personen du elsker. Ikke bare er dette spennende for deg og din tilkommende, men det er en gledelig, spennende opplevelse du bør dele med familie og venner. Jeg oppfordrer deg til å sjekke ut brudekjolene hos oss ABELONE.NO for å komme i gang med å finne den perfekte brudekjolen. Vi tilbyr et stort utvalg i tillegg til fantastisk design.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.