Brudesalong med alt du trenger til ditt bryllup!

Brudesalong med alt du trenger til ditt bryllup!

Velkommen til Abelone brudesalong og nettbutikk. Vi i Abelone Brudesalong eropptatt av ditt velvære, og av den grunn tilbyr vi en rekke luksuriøse merkevarertilpasset til deg og din fasong. Vår brudesalong har et bredt utvalg av elegantebrudekjoler, gallakjoler, dåpskjoler og accessories av høyeste kvalitet. Brudeslør,brudesjal, bryllupssmykker og brudesko er blant annet en del av det vi tilbyr i vårtbrede sortiment.

Du kan bestille alt av vårt utvalg i nettbutikken, og vi pakker det delikat sammen ogleverer det hjem til deg på 3-5 virkedager. Om noe ikke faller i smak eller ikke passer,er det bare å sende pakken i retur, der kun returporto vil falle på deg. Brudekjoler,ballkjoler og selskapskjoler kan i tillegg prøves i vår brudesalong på Romerike.

Som brud har du mulighet til å booke gratis prøvetime i vår brudesalong, noe vianbefaler på det varmeste. I Abelone brudesalong har vi lang erfaring med å hjelpebruden til å bli midtpunktet på sin store dag.Å finne den perfekte kjolen kan ikke forhastes, og av den grunn tar vi oss god tid.

Etter dine ønsker finner vi frem flere brudekjoler som du kan prøve, helt til du erfornøyd. Samtidig kommer vi med tips og innspill.

En hver brud skal føle seg perfekt, og det er derfor vi i Abelone er her for å hjelpedeg med din store dag.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.