Hvilken brudesalong skal du velge å prøve brudekjoler i ?

Hvilken brudesalong? Det er mange brudesalonger å velge blant. Vi anbefaler å ikke prøve .... Les mer i vår bryllupsblogg HER:

Hvilken brudesalong skal jeg velge å prøve brudekjoler i ?

Ja hvilken burdesalong skal du velg å prøve brudekjoler i ? Det er mange brudesalonger å velge blant, i hvertfall i de største storbyene. Vi anbefaler å ikke prøve i flere enn 1-3 brudesalonger, da du fort kan bli forvirret i alle de flotte brudekjolene og alt du har å velge i. Om du har flere brudekjoler som blir fine på deg så kan forvirringen bli større om du prøver for mange steder og får flere som blir fine på. Ofte er det slik at faller du for en brudekjole og velger å vente med kjøpet, så kan den fort forsvinne for deg. For da senere å bestille opp kan ta lang tid om det fortsatt er mulig å få tak i den og å bestille den opp i det hele tatt. Bryllupskolleksjonene skifter hvert år hvor modeller går ut og nye kommer inn, noen merker skifter modeller hvert 1/2 år så faller du for en brudekjole er det lite lurt å vente. Så start derfor ikke prøvingen før du er klar til å bestemme deg. Men vent helle rikke for lenge. minimum 6 mnd før bør du starte letingen slik at salongen rekker å bestille opp og ofte må det søm og tilpasning til slik at 6 mnd. er minimum.

Sjekk litt på nettet først og les anmeldelser om brudesalongene du har lyst å besøke. Du får mye nyttig informasjon fra andre som har vært der før deg. Ble de behandlet fint, fikk de hjelpen de trengte eller ble de overkjørt og presset til kjøp. Du kan raskt få ett overblikk om hvilken salong du bør velge på den måten. Veldig nyttig om du bor langt unna storbyen og ikke har en brudesalong i nærheten. Kanskje du må reise langt og planlegge prøvingen i lang tid, kanskje og med en overnatting. Da er det enda viktigere å sjekke ut om rykter og service de yter. Hva salongen fronter utad står ikke alltid i stil med hva du faktisk får når du er der.

Hos oss abelone.no brudesalong så ønsker vi at du skal oppleve en hyggelig prøving uten kjøpepress. Vi tilbyr en litt annen form for prøving enn i en tradisjonell brudesalong da prøvingene nå foregår i en lukket salong på loftet, og kun etter timeavtale på forhånd. Vi har brudekjoler i alle størrelser fra 34-52 slik at hos oss har du en større sjanse til å få prøvet brudekjoler som faktisk passer deg, slik at du får sett hvordan den er på ved prøving og ikke etter innsying. Vi har dyktige medarbeidere som har vært i bransjen i over 14 år, vi ser fort hva din fasong vil kle og hjelper deg med å finne den rette brudekjolen utifra dine ønsker og spesifikasjoner. Vi kommer også med forslag når vi ser at du vil bli flott i en modell. Vi vet hva god service er og ønsker at prøvinger hos oss skal oppleves personlig og hyggelig. Vi har skredder på stedet og tar søm og tilpasning her hos oss.

Om du ønsker å bestille gratis prøvetime hos oss kan du gjøre det her: https://www.abelone.no/provetime

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.