LILLY Brudekjole

lilly

Best pris hos oss i Norge – Kjøp din LILLY brudekjole  hos oss til bedre eller samme pris som LILLY i Danmark.

LILLY er Danmarks første konfeksjonsfabrikk anno 1946. LILLY har fantastisk flotte brudekjoler til en utrolig god pris. De har god passform og  en meget god kvalitet på LILLY brudekjole. Alt av perler som er på produktene er håndarbeide. En ny LILLY brudekjole hos oss koster ikke mer enn det du må betale for å leie fra andre brudesalonger.

LILLY Brudekjoler er lette og de fleste har snøring i ryggen for å gi deg en perfekt passform. Med en LILLY brudekjole kan du snøre inn livet så du får en flott midje. Du kan også håndvaske en LILLY brudekjole slik at du slippper store utgifter med rens, og engstelse for at den skal bli ødelagt på renseriet. Vi hjelper deg gjerne med opplegg og søm på din LILLY brudekjole, men har du noen som kan ta sømmen for deg sparer du disse utgiftene.

Vi kan selge deg en LILLY brudekjole til en utrolig god pris, grunnet lave kostnader ved ikke å ha store flotte lokaler. Vi har en intim og koselig salong hvor du kan prøve i fred og ro uten innsyn. Vi har fått bare positive tilbakemeldinger på dette og ønsker å fortsette å tilby denne tjenesten. Det er grunnen til at vi kun tar timebestillinger mandag til torsdag 10-16.

Du kan også bestille din LILLY brudekjole direkte via nettbutikken om du ikke har mulighet til å komme til oss i vår åpningstid. Finn riktig størrelse på din LILLY brudekjole utifra måltabellen som ligger øverst i menyen “Finn din Str.”. Du kan også sende oss dine eksakte mål over bryst, midje og hofter. Så er vi behjelpelige med å finne riktig størrelse. Og skulle du være uheldig og trenge en størrelse større eller mindre, er det ikke store omkostninger i forbindelse med bytting.

Vi holder samme pris som LILLY Danmark, omregnet til Norske kroner.

Prisene er omregnet til NKr og inkluderer da 25% MVA + 10,7 % Toll + Fortolling + Frakt som du må betale om du selv importerer fra Danmark. 10,7% Toll tilkommer klær importert til Norge med en vareverdi på over kr 200,-. Dette får du ikke tilbake om du skulle bomme på størrelsen med sending fra Danmark.

Finn din Drømme LILLY brudekjole hos Abelone Collection………

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.