Kjøpe brudekjole på nettet

Skjermbilde 2013-06-12 kl. 16.47.57

Du bør vite hva du gjør om du vil kjøpe brudekjole på nettet. 

TIPS & RÅD fra oss som er en Seriøs nettbutikk med KUN Originale merkebrudekjoler og varer.

Vær sikker på at nettbutikken du bestiller fra er seriøs og har de originale kjolene og merkene de viser bilder av før du kjøper brudekjole på nettet.

Mange av nettsidene driver med ulovlig kopiering av merker. Velger du å bestille fra nettsider som fører uoriginale merker er det akkurat like ulovlig som å kjøpe eller importere en hvilken som helst annen kopiert merkevare. Media har hatt mye fokus på dette men ikke brudekjole kopiering da de aller fleste kun kjøper dette en gang i livet.

Hele Bryllupsbransjen har merket de siste par årene at konkurransen er der. Og det er ikke hyggelig når vi i tillegg merker at kunder kommer i brudesalongen for å prøve ut størrelser og stiler som passer. Vi har tilpasset oss med å ha gode priser på alt vi tilbyr i både butikk og nettbutikk. Så vi håper at kundene heller velger å gjøre en trygg og god handel med oss, istedenfor å selv importere fra utlandet og kanske risikerer å motta en kopi brudekjole som i værste fall ikke er lik som på bildet.

Mange er heller ikke obs på at det i tillegg til frakt og fortolling tilkommer ett fortollingsgebyr på klær med verdi over kr 200,- på 10,7% dette kommer i tillegg til frakten og fortollingen. Har du bestillt feil størrelse eller kjolen ikke passer eller annet som ikke er som det skal er det dyrt å sende den tilbake igjen, og du får ikke igjen frakt, toll og fortolling. Vi hører også om kunder som ikke mottar kjolen tidsnok.

Vi har av og til innom fortvilede kunder som har kjøpt kjolen sin på nett fra utenlandske nettbutikker. Mange av nettbutikkene er useriøse og du bør tenke deg nøye om før du kjøper derfra. 

I vår nettbutikk er du trygg, vi selger kun originale kjoler fra kjente merker og leverandører. Du har 14 dager bytte og returrett. Vi har størrelses guide eller du kan kontakte oss slik at vi hjelper deg med å finne riktig størrelse. Vi anbefaler at du tar turen innom vår brudesalong og prøver brudekjolene på om du har mulighet, men om du bor for langt unna eller ikke kan komme så har du også muligheten til å kjøpe alle våre brudekjoler til gunstig pris i vår nettbutikk www.abelone.no  

Vi satser på kvalitet til god pris og ønsker å tilby dagens bevisste kunder det de vil ha. Vi har valgt ut våre leverandører utifra denne filosofien. Vi satser heller på flere salg og også mersalg fra vår brudesalong og nettbutikk

Gjennomsnittsprisene på en brudekjole hos oss ligger på Kr 6000-8000,- . Vi har også eksklusive brudekjoler til de som ønsker det.

 Vi ønsker deg Velkommen til vår koselige Brudesalong eller nettbutikk 

Verdt å Tenke på:

Den siste tiden leser vi i aviser om at mange bransjer nå sliter pga. at mange velger nettkjøp. En ting som er verd å tenke på for deg som kunde eller blivende kunde er om flere velger å kjøpe selskapskjole eller brudekjole fra utlandet er jo at mange Brudesalonger i Norge vil måtte legge ned når de ikke får det til å gå rundt. Brudesalongene i Norge har nå tøffe tider grunnet økt kjøp via nettet. Om mange har allerede lagt ned. Det er jo trist om brudesalongene skulle forsvinne for de som ønsker å komme i en butikk å prøve kjoler på. Dette gjelder både for selskapskjoler og Brudekjoler. Vi får stadig høre om kunder som ikke finner selskapskjoler i butikk lenger. Og grunnen er at mange velger å kjøpe billige kopier på nettet. 

Brudesalongene reiser på messer og plukker ut de fineste kjolene fra de mange Kjoledesignerne som finnes i verden. Vi plukker ut de flotteste utifra hva vi erfarer at den Norske kunden ønkser. Vi tar de inn til Norge slik at du som kunde skal ha muligheten til å Prøve , se og ta på kjolen i butikk. 

Nedenfor har vi samlet litt info fra flere som advarer mot nettkjøp fra utlandet og useriøse tilbydere på nettet. En av de er fra en av våre egne leverandører. 

Facebook side som advarer bruder mot kjøp på nettet:

https://www.facebook.com/BridesBeware

Her en video vi mottok fra en av våre leverandører Eternity Bride som selv har fått erfare å få sine brudekjoler kopiert.

Se den her :

 

Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden 

Hvis drømmen er en Vera Wang-kjole, er ingenting bedre enn å reise til New York og kjøpe en slik. Men for de fleste av oss forblir kjoledrømmer som dette uoppnåelige. Skal du reise til utlandet, enten det er for å kjøpe noe spesielt eller for å spare penger, må du være klar over utfordringene du kan møte på underveis. Ved innførsel av varer til Norge, er det importregler å ta hensyn til. Bestiller du varer på internett eller i posten, er høyeste verdi på varen, uten toll og avgift, kr 200,- og det holder i beste fall til strømpebåndet. Reiser du med varer i kofferten, er maksimumbeløpet kr 6.000,- før toll og avgift. Dessuten må du være ute av Norge i minst 24 timer, hvis ikke reduseres grensen til kr 3000,-.  Mange glemmer å ta dette med i betraktning. En måte å se det på er at de norske brudesalongene faktisk sorterer ut de fineste kjolene og importerer kjolene inn i landet for oss, så du slipper å dra utenlands og gjøre det selv. Vi selger Lilly brudekjoler til samme lave pris som fra Lilly i Danmark……

Brudekjolen er for mange det viktigste og dyreste plagget de noensinne kommer til å kjøpe, og det er derfor synd å trå feil. Mange detaljer må huskes. En god idé er å benytte fagfolk som kan veilede og gi råd underveis. Akkurat denne gangen kan det være en fordel å lytte til andres erfaringer fremfor å lære av egne feil. Kjolen skal ikke bare være fin, selv om det som regel er hovedfokus. Den skal også ha riktig passform og kle brudens fasong og utseende. Tilbehøret bør være tilpasset slik at kjolen sitter riktig hele kvelden og er komfortabel å ha på. Bryllupsdagen er en lang og spennende dag som hverken bør ødelegges av gnagsår eller en ubehagelig kjole. En brud som lider for skjønnheten smiler kanskje ikke like pent som en brud som har det bra. Lilly sine brudekjoler er lette og behagelige å ha på og de har god passform, vi har også tatt inn brudesko med verdenskjent komfort fra RainbowClub…….  Prøv oss, du vil ikke angre……..

BRUD – Derfor bør du ikke kjøpe denne på nett – Nettavisen Side2

Trine Rambøl: Billigere og enklere tenker kanskje du. Men det har sine ulemper.Å kjøpe brudekjole på nett kan virke som et godt alternativ, det er ofte både billig og bildene som vises av kjolene er pene.

Mange blir skuffet En ting er vintage og bruktkjoler, men mange av de større nettbutikkene som selger brudekjoler selger de fra Asia, og kjolene er ofte basert på kopier.

– Mange tror de sparer penger, og at dette er en enkel måte å kjøpe brudekjole på. Men jeg kan garantere deg at fryktelig mange blir skuffet når de åpner pakken de har fått i posten. Størrelsene matcher ikke det de har bestilt, stoffet er av dårlig kvalitet, og i tillegg har vi mange eksempler på bruder som har fått tilsendt kjoler med en søm som er halvferdig, og med nåler som fortsatt sitter i kjolen. Ting mangler, og kjolen er ødelagt, sier bryllupsekspert Trine Rambøl fra Bryllupsmagasinet.

Om du har bestilt en brudekjole på nettet, og spesielt om du velger å kjøpe en som er sydd etter dine egne mål, kan det være svært vanskelig å få tilbake penger for den, eller å bytte den.

– Spør du meg er det bedre å gå til skikkelige salonger og fagpersoner som kan dette. I tillegg er det noe med det at nå er du brud, og du skal ha den flotteste kjolen som du noen gang kommer til å bære. Da er det litt dumt å få noe som kanskje ikke er hva du så for deg når den kommer i posten, sier Rambøl.  Side2bryllup Trine Rambøl fra Bryllupsmagasinet fraråder vordende bruder å kjøpe kjole på nett.

Slik blir ditt 2014

En annen ting er dette med å finne en passform og fasong som er riktig for deg. De fleste av oss har tanker om hva vi kler og ikke kler, men en fagperson ser kanskje helt andre ting enn det du ser.

– Når du ser på de forskjellige kjolene på nettet, så får du bare sett kjolen på modellen, og ikke på deg selv. I en bra salong er de ofte flinke til å se hva som passer deg, og noen ganger finner de frem kjoler som du aldri hadde trodd ville passe, men som sitter som et skudd, sier hun.

Har advart mot nettsteder
Hun har fått flere mailer fra lesere angående dette teamet.

– Vi har til og med gått ut med advarsler mot noen av disse sidene på nettstedene våre. De kobler seg opp mot nettstedene til brudekjolene-merkene, noe som ikke er lov en gang. De bruker bilder fra for eksempel Pronovias, Enzoani og Lady Bird, og jeg kan love deg at det du får i posten ikke er samme vare som vises på bildet. Det er en kopi, sier hun.

Om du har bestilt en kjole som du er usikker på kvaliteten på, og kanskje undrer du på om den vil holde seg gjennom bryllupsdagen bør du først sjekke med ørene.

– Om kjolen bråker mye, er det mest sannsynlig brukt stoff av dårlig kvalitet. Selvfølgelig knitrer tyllkjoler, men de skal ikke bråke. Men du kan også se på sømmene, og da vil du se hvilket arbeid som er gjort med kjolen.

Du kan finne billige kjoler i salogene også
For de som kanskje ikke har 20.000 kroner eller mer å bruke på en kjole, og har valgt å kikke på nettet av den grunn, anbefaler Rambøl at du likevel sjekker ut utvalget i de forskjellige salongene.

Rambøl tipser om at du kan finne kjoler i salongen (nesten) like billig som på nett. Foto: Guro Holmene (Side2)

Større bilde

– Vær ærlig om budsjettet ditt. Har du bare 5000, så er det ikke noe å være redd for å si i fra om. Billigere kjoler finnes også. De som designer kjolene vil jo nå tak i alle slags bruder. Om du ikke har mye penger er det bare å si i fra, de vil jo ha deg som kunde likevel, og kan garantert finne noe som passer for deg, sier hun.

– Og tenk bare hvor trist det hadde vært om vi sluttet å handle kjolene våre i brudesalonger, og disse derfor ble lagt ned. Å gå i en salong og prøve kjolen sammen med venner og familie er jo en del av hele bryllupsopplevelsen, og noe som mange gleder seg til. Jeg tror det hadde blitt ramaskrik om vi ikke lenger hadde hatt det tilbudet.  Les hele artikkelen her:http://www.side2.no/mote/article3629754.ece

 


 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.