Brudekjole til din figur

Eternity Group Wedding Dresses

Finn din Drømme BRUDEKJOLE hos  abelone.no

Kjøp Brudekjole og alt til Bryllupet i vår Norske nettbutikk eller i Brudesalongen.

ORIGINALE MERKER – STORT UTVALG  & GODE PRISER HELE ÅRET

<3

Brudekjole til din figur – Her finner du tips og råd for å velge rett Brudekjole

Vi er alle vakre på hver vår måte, og det finnes mange måter du kan fremheve skjønnheten din på. Det finnes en perfekt brudekjole for alle kvinner…. Bestill prøvetime i vår Brudesalong vi hjelper deg gjerne med valget av brudekjole<3

<3  Se etter en brudekjole som passer din personlighet. Hvordan liker du å fremstå, er du ute etter en klassisk brudekjole, enkel brudekjole eller romantisk brudekjole?

<3  En brudekjole skal fremheve dine gode sider og det du er stolt av, og sjule eller pakke inn det du ikke ønsker å vise. Vi har lang erfaring med å finne den rette brudekjole for akkurat din figur.

<3  Din ansiktsform og dine farger er også med på å bestemme hvilken fasong på utringning og farger du kler. Vi hjelper deg med dette.

<3  Dersom du ønsker å fremheve midjen og hoftepartiet, velg en brudekjole med snøring i livet.

<3  Vil du skape en lengde-illusjon, kan det hjelpe med en brudekjole med halterneck.

<3  En havfrue brudekjole kan se veldig vakker ut selv om du er fyldig med former.

<3  Dersom du ønsker å skjule overarmene, kan du ta fokuset bort fra dem med hjerteformet utringning eller båtutringning. Eller en brudekjole med lang arm eller som dekker til over skulderpartiet. 3/4 lange ermer skjuler store overarmer og bred rygg/skuldre.

<3  Velger du en brudekjole med et A-formet skjørt, så får du en flott figur nesten uansett.

<3  Ønsker du å skjule brede hofter eller litt mage, velg en brudekjole som har vidde nede og med et parti rundt midjen ned til hoftene som ikke har for mye stoff,vidde og folder. Stoff, folder og vidde kan være litt lenger ned ca fra hoftene og nedover.

<3  Er du slank kan du velge brudekjole med havfruefasong eller silhuette-snitt. Vidde i skjørt blir også flott. Er du liten velg en brudekjole med litt mindre vidde i skjørtet.

<3  Er du liten og nett velg en brudekjole som fremhever deg og ikke gjør deg mindre enn du er. Velg lette stoffer og ikke for mye vidde lange slep og tunge perlebroderier.

<3  Korsettliv brudekjole gir deg en utrolig flott holdning, og er ikke ubehagelig å ha på. Snøringen i ryggen gir deg en flott midje, til og med om du skulle føle at du har litt for mye her. Snøreliv gir en perfekt passform og strammer inn på de riktige stedene. Brudekjole med nøreliv gjør også at du automatisk får en flott holdning da du ikke klarer annet. De er ofte stivere med spiler, sømmer og godt polstret med flere lag stoff. De fleste Lilly brudekjoler har snøreliv, se de i nettbutikken her under Brudekjoler”

<3 Brudekjole med drapering i livet er heldig om du ønsker å skjule litt mage og brede hofter. Foldene gjør også at skrukker etter sitting ikke blir synkige slik som med glatte stoffer over magen. Du slipper også å tenke på magepartiet nr du sitter da draperingen folder seg fint og gjør mage usynlig 🙂

<3 Brudekjole med båthals utringning er fint til runde former, og snøring i ryggen gir litt innsving i midjen.

<3 Er du lav, og redd brudekjolen skal bli for lang… Ikke fortvil. Vi tar tilpasning og søm i brudesalongen, Vi syr opp brudekjolen til rett lengde for deg. Vi tar også annen tilpasning slik at brudekjolen blir perfekt til din kropp.

<3  Det er viktig at brudekjolen er vakker, men viktigere er det at du blir vakker i din brudekjole. En brudekjole skal fremheve akkurat det som er vakkert ved deg.

<3

ABELONE COLLECTION – ABELONE.NO fører et bredt utvalg av brudekjoler til alle fasonger og i mange stiler og varianter, hos oss får du din brudekjole markedets beste pris, den beste veiledning og den beste kvalitet. Vi har tatt inn merker som gir våre kunder mye for pengene. abelone.no har KUN originale merker som Lilly brudekjoler, Sincerity Brudekjoler, Ellis Bridals brudekjoler og Eternity brudekjoler samt flere andre merker.  Vi hjelper deg gjerne med riktig valg og opplegg av kjolen, vi har egen skredder som tar seg av dette. Vi gleder oss til å hjelpe deg med valget.

Hos Abelone Collection AS må du bestille prøvetime for prøving av brudekjole. Dette for at vi skal kunne hjelpe deg på best mulige måte. Vår erfaring samt, positive tilbakemeldinger fra kunder som har vært hos oss gjør at vi synes dette er den beste måten ved prøving av brudekjoler. Du slipper da å stå sammen med mange andre og får full fokus fra oss og kan prøve brudekjole i fred og ro. Vi setter av god tid til prøving og du får god veiledning av våre erfarne og dyktige medarbeidere. Ved prøving av brudekjole trenger du hjelp til å få brudekjolen på, men også til å finne den brudekjole som best passer din fasong. Om du ikke har noen bestemt brudekjole du har sett deg ut. Lytter vi til dine ønsker og finner frem brudekjoler som passer til din beskrivelse men også andre modeller som vi ser du blir flott i. Vi ser ofte at det endelige valget ikke alltid stemmer overens med beskrivelsen til kunden. Vi gjør vårt beste for å yte deg god service og hjelpe med det riktige valget. Velkommen til en hyggelig handel med oss <3

Fordeler ved å kjøpe brudekjoler hos Abelone Collection AS abelone.no i forhold til fra utlandet eller andre ordinære butikker:

Hos oss kan du kjøpe brudekjole til markedets beste priser uten at det går ut over kvalitet, kun merke brudekjoler. Vi selger LILLY Brudekjoler til lavest pris i Norge og til samme pris som i Danmark (Så om du regner med kronekursen så er faktisk vi billigere 🙂 Så nå lønner det seg ikke lengre å reise til Danmark for å kjøpe brudekjole.

Brudekjole hos oss koster ikke mer enn du må betale for å leie fra andre brudesalonger. Vi kan ha utrolig god pris på brudekjoler uten at det går utover service og kvalitet grunnet lave kostnader ved ikke å ha store flotte lokaler, samt at vi også har bestillinger via nettbutikken vår hvor kunden selv finner størrelsen utifra måltabellene på brudekjoler. Skulle du være uheldig å bestille feil størrelse, betaler vi sendingen til deg av ny brudekjole ved bytting. Hos oss betaler du kun frakt kr 135,- for sending av brudekjole, ved bytting til annen størrelse koster vi portoen fra oss. Ønsker du å hente/bytte brudekjoler hos oss slipper du portoomkostninger ved retur. Full returrett på bestilling gjordt over nettet. Vi følger kjøpsloven. Gjør en trygg handel hos oss.

Vi har lang erfarig med salg og søm av Brudekjoler. Vi har høy fokus på kvalitet og service for våre kunder, og bestreber å kunne tilby flotte og unike kvalitets brudekjoler og andre varer til meget god pris. 

Brudekjole som sendes fra oss pakkes først inn i plast før den legges forsiktig ned i en stor eske. Heng den opp straks du mottar den. Vi anbefaler at det kjøpes underskjørt sammen med Brudekjolen slik at brudekjolen tar seg best ut ved prøving hjemme. Kjolepose er perfekt å frakte og oppbevare kjolen i kjøp også denne sammen med brudekjolen. Lang kjolepose i pustende materiale så ikke kjolen blir ødelagt under oppbevaring kr 390,-

Om du ønsker å prøve brudekjole før du kjøper er du Velkommen i vår Brudesalong. Prøvetimer er GRATIS hos oss. Her har vi stort utvalg av sko, underskjørt og tilbehør slik at du kan prøve det på når du prøver brudekjoler. Hos oss finner du alt på ett sted. Og trenger du å legge opp brudekjolen er vi behjelpelige med det også. Vi tilbyr søm og tilpasning på dinbrudekjole.

 <3

Les mer om Brudekjole i Wikipedia 

Vi hjelper deg gjerne med valget, Finn din Drømme Brudekjole hos ABELONE COLLECTION – abelone.no ……..

<3

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få kr 100,- i rabatt på ditt første kjøp.