Bestilling av prøvetime

Say Yes To The Dress   Bestill en gratis prøvetime hos oss i dag

Siden 2006 har vi hjulpet bruder med å finne drømmebrudekjolen sin. Vi tilbyr førsteklasses veiledning og ekspertise i rolige og usjenerte omgivelser. Du har vårt fulle fokus uten andre forstyrrende kunder. Vi setter av 1,5 til 2 timer for brudekjoleprøvinger. I tillegg har vi hyggelige priser og godt utvalg i brudekjole stiler, merker og størrelser (str.34-52).

Vi har dyktig og erfaren skredder på huset som tilpasser, syr og klargjør brudekjolen din om du ønker dette. Vi gir veiledning på individuelle justeringer som gir prikken over i,en. Vi kan også sy armer, lage blonderygg eller stropper på brudekjolen om du ønsker det. Stort utvalg av tilbehør, smykker og brudesko m.m. Vi har det meste en brud kan ønske seg fra A til Å.

Velkommen til vår intime og koselige brudesalong.

Ønsker du time på kort varsel? Send oss en sms på 456 00 746 i tillegg til timebestilling

BRUDESALONGEN har ferielukket i tiden 5-17 juli og 20-31 juli 2022

NB: Brudesalongen er kun åpen ved forhåndsbooking av timeavtale da vi ikke er en ordinær butikk. Du velger ønsket time nedenfor og må VENTE på bekreftelse på at timen er iorden. Vi driver på en annen måte enn andre brudesalonger. Vi har ingen butikk, men en lukket brudesalong hvor du MÅ bestille time før du kommer da vi ikke er i salongen utenom de bestilte timene.

For prøving av brudekjoler beregnes av erfaring 1,5-2 timer. Bestill prøvetime senest kl 14.00 grunnet dette. 

Skal du prøve Herre dresser og selskapskjoler. Vennligst sjekk tilgjengelige størrelser i nettbutikken slik at du ikke kommer bomtur. Vi tar ikke inn flere av disse varene fremover og selger nå ut det vi har igjen på lager til reduserte priser, så begrenset med størresler igjen.

Prøvetimen er GRATIS man-tors. 10-16. Mulighet for Torsdager 16-18, fredag og Lørdag, men utenom ord.tid tar vi kr 200,- pr. 1/2 time.

Vi anbefaler IKKE å ta med baby/småbarn ved prøving. Det er trapper opp til salongen.

Dine kontaktopplysninger
Ønsket prøvetime

Åpningstid brudesalong man-tors 10-16 - Gratis prøvetimer i åpningstiden - andre dager/tider kr. 200,- pr 1/2 time.

 

Bruksdato
Info og veibeskrivelse

Bor du langt unna brudesalongen og ikke ønsker å ta turen til oss, kan du bestille brudekjolen og varer i nettbutikken vår.

 

Trygg netthandel - Rask levering - 14 dager bytte/returrett - Få varen hjem før du betaler - 14 dagers betalingsfrist - Eller delbetaling - Norsk nettbutikk - Kvalitet og stort utvalg
 

Velkommen til en hyggelig handel <3

Hilsen

Lena Marie

ABELONE.NO AS

Nettbutikk & Brudesalong

Frognerveien 1.

TiPak Gården 2 etg.

2016 Frogner   -  NB: Midt mellom Oslo og Gardermoen. 2 min gange fra toget

 

post@abelone.no
Org. nr. 998 528 062 MVA

hvordan velge brudesalong velg abelone.no brudesalong prove brudeljoler gratis provetime

Her en video om hva du kan vente deg ved prøving av brudekjoler og hvordan vi jobber i ABELONE.NO Brudesalong. Vi er ikke som de andre brudesalongene, hos oss får du fantastisk service, godt utvalg og gode priser. Vi tar tilpasning og søm hos oss og er i gode hender fra A til Å <3

 

 IMG 1757

Line Julner <3Skjermbilde 2019 11 21 kl. 16.56.04

Ved å sende inn skjema bekrefter du å ha lest informasjon og betingelser ovenfor.