Bestilling av prøvetime

Say Yes To The Dress   Bestill en gratis prøvetime hos oss i dag

ABELONE.NO Brudesalong og Nettbutikk har over 13 års fartstid med å hjelpe vordende bruder med å finne drømmekjolen til deres store dag. Vi kan tilby førsteklasses veiledning og ekspertise i tillegg til hyggelige priser, godt utvalg i kjoler og merker, samt egen skredder på huset. Brudekjoler i str. 34-52. Vi gir deg også veiledning på individuelle justeringer som gir prikken over i'en.

Ønsker du time på kort varsel? Send oss en sms på 456 00 746

NB: Brudesalongen er åpen kun etter avtale. Se mer info. nederst på siden. Velkommen til vår intime og hyggelige brudesalong.

Dine kontaktopplysninger
Prøvetime

Åpningstid brudesalong man-fre 10-16 - Gratis prøvetimer i åpningstiden - andre dager/tider kr. 400,- pr time.

 

Bryllup
Info og veibeskrivelse

KUN forhåndsbestilte prøvetimer på brudekjoler, tilbehør til brud, Ballkjoler og selskapskjoler.  ALLE andre varer kan KUN bestilles via nettbutikken. Abelone.no har holdt på i 14 år. Vi tilbyr god service, kyndig veiledning i rolige og usjenerte omgivelser. Søm og tilpasning på stedet. Vi har stort utvalg av brudekjoler og tilbehør til brud, både i passform og størrelser. Bor du for langt unna brudesalongen kan du bestille brudekjoler og varer i nettbutikken. 

Trygg netthandel - Rask levering - 14 dager bytte/returrett - Få varen hjem før du betaler - 14 dagers betalingsfrist - Eller delbetaling - Norsk nettbutikk - Kvalitet og stort utvalg

Prøvetimer er GRATIS i åpningstiden. Åpningstider i salong: man-tors. 10-16. Mulighet for Torsdager 16-18, fredag og Lørdag, men KUN etter avtale og bare om det er helt umulig å få til i ord. åpningstid. Utenom åpningstid tar vi kr 400,- pr. time.

 

Vi anbefaler IKKE å ta med baby/småbarn ved prøving. Det er trapper opp til salongen.

 

Velkommen til en hyggelig handel med oss <3

 

ABELONE.NO AS

Nettbutikk & Brudesalong

Tussevegen 19

2016 Frogner

Midt mellom Oslo og Gardermoen 

post@abelone.no
Org. nr. 998 528 062 MVA 

 

Ved å sende inn skjema bekrefter du å ha lest informasjon og betingelser ovenfor.