Bestilling av prøvetime

Say Yes To The Dress

Velkommen til vår intime og hyggelige brudesalong. ABELONE.NO Brudesalong og Nettbutikk har over 12 års fartstid med å hjelpe vordende bruder med å finne drømmekjolen til deres store dag. Vi kan tilby førsteklasses veiledning og ekspertise i tillegg til hyggelige priser, godt utvalg i kjoler og merker, samt egen skredder på huset. Brudekjoler i str. 34-52. Vi gir deg også veiledning på individuelle justeringer som gir prikken over i'en. 

Prøvetime er gratis ved kjøp, ellers kr 150,- pr. påbegynte 1/2 time. Oppfølgingstimer er gratis. 

Ønsker du time på kort varsel? Send oss en sms på 456 00 746

NB: Brudesalongen er åpen kun etter avtale. Se mer info. nederst på siden

Dine kontaktopplysninger
Prøvetime

Åpningstid brudesalongen mandag-fredag 10-16.

Mulighet for prøvetime andre dager /tider etter avtale i god tid, kr. 400,- pr time.

Bryllup
Info og veibeskrivelse

Til info: Brudesalongen er nå flyttet hjem på loft i privat bolig, vi har ikke lengre en åpen butikk der du kan komme innom og se. Nå har vi KUN forhåndsbestilte prøvetimer på brudekjoler, tilbehør til brud, Ballkjoler og selskapskjoler.  ALLE andre varer kan KUN bestilles via nettbutikken.

Hvorfor?

Drift med ansatte, lokale og faste åpningstider var ikke lønnsom da det er sesongbetont. Abelone.no er nå siste brudesalong igjen på hele Romerike, det var engang åtte her. Vi følger med i tiden og har nettbutikk, lave priser og godt utvalg slik at vi kan konkurere på pris, utvalg og også tilby søm og tilpasning.

Abelone.no har holdt på i snart 12 år, de fem første årene hadde vi salong på loftet slik som nå, og vi fikk hyggelige og gode tilbakemeldingen fra kunder om at de syntes det var veldig hyggelig, personlig og en god atmosfære. Vi tilbyr god service, kyndig veiledning i rolige og usjenerte omgivelser. Søm og tilpasning på stedet. Vi har fortsatt like stort utvalg av brudekjoler og tilbehør til brud som når vi hadde butikk. For at bedriften igjen skal bli lønnsom har vi valgt å  tilby en litt annerledes prøving enn tradisjonell prøving i butikk. Håper på forståelse for dette :)

 

Bor du for langt unna brudesalongen kan du bestille brudekjoler og varer i nettbutikken. 

Trygg netthandel - Rask levering - 14 dager bytte/returrett - Få varen hjem før du betaler - 14 dagers betalingsfrist - Eller delbetaling - Norsk nettbutikk - Kvalitet og stort utvalg
 

Prøvetimer er GRATIS VED KJØP, ellers kr 150,- pr. påbegynte 1/2 time.

Åpningstider i salong: man-tors. 10-16. Mulighet for Torsdager 16-18, fredag og Lørdag, men KUN etter avtale og bare om det er helt umulig å få til i ord. åpningstid. Utenom åpningstid tar vi kr 400,- pr. time.

 

Vi anbefaler IKKE å ta med baby/småbarn ved prøving av brudekjoler i vår brudesalong.

 

Velkommen til en hyggelig handel med oss <3

 

ABELONE.NO AS

Nettbutikk & Brudesalong

Tussevegen 19

2016 Frogner

Midt mellom Oslo og Gardermoen 

post@abelone.no
Org. nr. 998 528 062 MVA 

 

Ved å sende inn skjema bekrefter du å ha lest informasjon og betingelser ovenfor.