SHAPEWEAR, SHAPEWEAR til Brud, Høy Truse,  Shape truse, Shape brudSHAPEWEAR - Høy Truse som strammer opp over midje og rumpe 33021. Perfekt for den ettersittende brudekjolen.
SHAPEWEAR, SHAPEWEAR til Brud, Høy Truse,  Shape truse, Shape brud
SHAPEWEAR, SHAPEWEAR til Brud, Høy Truse,  Shape truse, Shape brud

SHAPE-UP WEAR - Høy Truse som strammer opp over midje og rumpe 33021

SHAPEWEAR - Høy Truse som strammer opp over midje og rumpe 33021
Levering: Postpakke – fra Kr. 135,-
Kr. 660,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

SHAPEWEAR - Høy Truse som strammer opp over midje og rumpe 33021. Perfekt for den ettersittende brudekjolen. Nydelige blonder på hver side. Blonden på siden fortsetter hele veien rundt og bak på trusen, samme med det gjennomsiktige området litt lengre opp dette fortsetter også bak på trusen i et v-mønster. Veldig pent så denne er nesten enda vakker bak enn foran :)

Strømpeholdere til å sette på  følger med. disse kan settes på slik at Shapewearet kan brukes med eller uten disse :)

Pakket i vakker gaveeske. Nederst på siden ser du forslag til tilbehør som matcher 

SHAPEWEAR til Brud - Høy Truse som strammer opp over midje og rumpe 33021

Undertøyet kan kun kjøpes eksklusivt hos oss eller i vår Nyetablerte nettbutikk med undertøy. Norsk nettbutikk - Rask levering og Gode priser  

Farge: Ivory

Str. L-XL 

NB: Litt liten i størrelsen

PÅ LAGER  -  Leveringstid 2-7 dager 

Av hygienisk hensyn bytter vi ikke truser eller andre underdeler. Les Retur betingelser 

IVETTE BRIDALS Brudeundertøy: De aller beste materialer med utrolig vakre blonder og detaljer inspirert av middelhavet er nøye utvalgt i Ivettes brudekollekjson av utsøkt undertøy til brudens store dag. Alt undertøyet er i butikk. Selges kun i utvalgte butikker og vi er nå eneste i Norge som har Ivette.

Ivette Bridal har stroppeløse bher men det følger også med stropper til å sette på. Ivette har ett bredt spekter av mønstre kopper og størrelser. De har Dobbelt pressede kopper som øker bysten med to størrelser. Push up kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Ivette har også vakkert shapewear & Truser i alle varianter. Nattøy langt og kort, slåbrok og pysjamas, samt stayups. Perfekt for Bryllupsnatten og Bryllupsreisen

 Skjermbilde 2015 05 02 kl. 11.17.05 

 Nøkkelord

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.