Push-up Bh, Ivory bhPush-up Bh Kremhvit og beige prikkete Perla 2200
Push-up Bh, Ivory bh
Push-up Bh, Ivory bh
Push-up Bh, Ivory bh
Push-up Bh, Ivory bh

Stroppeløs Balconette Push-up Bh Heritage NB: Sløyfen er SATT PÅ

Stroppeløs Balconette Push-up Bh 35021 Heritage
Levering: Postpakke – fra Kr. 135,-
Kr. 1280,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

Stroppeløs Balconette Push-up Bh 35021 Heritage. Push-up Bh med Delikat blonde og utrolig nydelige detaljer. Push-up formpressede kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste.  

Pakket i vakker gaveeske. Nederst på siden ser du forslag til tilbehør som matcher 

OBS: BH´en har IKKE den store sløyfen i midten med strass dette er en klips som er satt på og kan bestilles utenom om du ønsker den (Kan bestille snederst på denne siden)  BHen har en liten sløyfe uten strass i mideten (se bilde) 

IVORY

PÅ LAGER 

Leveringstid 2-7 dager  (Må din str. bestilles ca 3 ukers leveringstid)

IVETTE BRIDALS Brudeundertøy:Ivette Bridal grunnlagt i 1945 med lidenskap for design og skjønnhet. Håndlaget undertøy som er meget forseggjordt alt sjekket og kontrollert før det sendes ut til butikk, detajer og blonder i de aller beste materialer, med utrolig vakre blonder og detaljer er inspirert av den spanske bruden og middelhavet og er nøye utvalgt i Ivettes brudekollekjson av utsøkt undertøy til brudens store dag men også til hverdags. Alt undertøyet er i butikken om du vil prøve. Vi er eneste eksklusive forhandler i Norge av Ivette.

Ivette Bridal har stroppeløse bher men det følger også med stropper til å sette på. Ivette har ett bredt spekter av mønstre kopper og størrelser. De har Dobbelt pressede kopper som øker bysten med to størrelser. Push up kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Ivette har også vakkert shapewear & Truser i alle varianter. Natttøy langt og kort, slåbrok og pysjamas, samt stayups. Perfekt for Bryllupsnatten og Bryllupsreisen

Skjermbilde 2015 05 02 kl. 11.17.05Nøkkelord

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.