Push-up Bh, Ivory bhPush-up Bh Kremhvit og beige prikkete Perla 2200
Push-up Bh, Ivory bh
Brude Bh, Bh med kryssende stropper, Bh for kjoler med dyp utringing bak, Brude BH for lav rygg
Push-up Bh, Ivory bh
Push-up Bh, Ivory bh
Push-up Bh, Ivory bh
Push-up Bh, Ivory bh

Ivory BH for lav rygg avtagbare stropper 35022 Heritage

Ivory BH for lav rygg avtagbare stropper 35022 Heritage
Levering: Postpakke - Standard – fra Kr. 135,-
Kr. 1250,-
Velg størrelse
Trykk her for å bestille prøvetime.

Beskrivelse

Nydelig bh med medfølgende skulder stropper som kan settes på, kan også settes på som halterneck som vist på bildet. Det følger også med stropp for å lage kryssende stropper på ryggen. Perfekt for kjoler med lav rygg eller blonderygger.

Bh med kryssende stropper for kjoler med  lav rygg. Bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. Push-up formpressede kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste.  

Pakket i vakker gaveeske. Nederst på siden ser du forslag til tilbehør som matcher 

IVORY

Tilgjengelige Str 70B/C-90B/C - Om ikke din størrelse er på lger kan vi bestille den til deg)

PÅ LAGER 

Leveringstid 2-7 dager  (Må din str. bestilles ca 3 ukers leveringstid)

Av hygienisk hensyn bytter vi ikke truser eller andre underdeler. Les Retur betingelser

IVETTE BRIDALS Brudeundertøy:Ivette Bridal grunnlagt i 1945 med lidenskap for design og skjønnhet. Håndlaget undertøy som er meget forseggjordt alt sjekket og kontrollert før det sendes ut til butikk, detajer og blonder i de aller beste materialer, med utrolig vakre blonder og detaljer er inspirert av den spanske bruden og middelhavet og er nøye utvalgt i Ivettes brudekollekjson av utsøkt undertøy til brudens store dag men også til hverdags. Alt undertøyet er i butikken om du vil prøve. Vi er eneste eksklusive forhandler i Norge av Ivette.

Ivette Bridal har stroppeløse bher men det følger også med stropper til å sette på. Ivette har ett bredt spekter av mønstre kopper og størrelser. De har Dobbelt pressede kopper som øker bysten med to størrelser. Push up kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Ivette har også vakkert shapewear & Truser i alle varianter. Nattøy langt og kort, slåbrok og pysjamas, samt stayups. Perfekt for Bryllupsnatten og Bryllupsreisen

Skjermbilde 2015 05 02 kl. 11.17.05

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.