eksklusiv-brude-bh-med-blonder-ivory-emperatriz-22067--
eksklusiv-brude-bh-med-blonder-ivory-emperatriz-22067-3
eksklusiv-brude-bh-med-blonder-ivory-emperatriz-22067-detalj
Eksklusiv, Brude BH, BH med blonder, Ivory BH, Brudeundertoy

Eksklusiv Brude BH med blonder Ivory Emperatriz 22067

Eksklusiv Brude BH med blonder Ivory Emperatriz 22067
With shipment Postpakke for Kr. 135,-
Kr. 1490,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

Eksklusiv Brude BH med blonder Ivory Emperatriz 22067

En utrolig nydelig Bh med spesielt vakre blonder og kniplingdekor. Ivory Fjær. Noe helt utenom det vanslige til din helt spesielle dag. Knipling blonder med utsøkte detaljer. Perfekt som brudeundertøy

Ivory

På Lager

Leveringstid Lagervarer 2-7 dager  

Ivettes eksklusive line Emperatriz kolleksjonene med de vakreste detaljer i utsøkt Design og kvalitet om du ønsker det ekskluisive og fineste. Begrenset opplag. Limited Editions. Produktet er laget av sensitivt materiale og er i ØKO vennlig. Støtter The Atlantic Rainforest in Argentina.

images 147

Av hygienisk hensyn bytter vi ikke truser eller andre underdeler. Les Retur betingelser

IVETTE BRIDALS Brudeundertøy: Ivette Bridal grunnlagt i 1945 med lidenskap for design og skjønnhet. Håndlaget undertøy som er meget forseggjordt alt sjekket og kontrollert før det sendes ut til butikk, detajer og blonder i de aller beste materialer, med utrolig vakre blonder og detaljer er inspirert av den spanske bruden og middelhavet og er nøye utvalgt i Ivettes brudekollekjson av utsøkt undertøy til brudens store dag men også til hverdags. Alt undertøyet er i butikken om du vil prøve. Vi er eneste eksklusive forhandler i Norge av Ivette.

Ivette Bridal har stroppeløse bher men det følger også med stropper til å sette på. Ivette har ett bredt spekter av mønstre kopper og størrelser. De har Dobbelt pressede kopper som øker bysten med to størrelser. Push up kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Ivette har også vakkert shapewear & Truser i alle varianter. Nattøy langt og kort, slåbrok og pysjamas, samt stayups. Perfekt for Bryllupsnatten og Bryllupsreisen

4 EMPERATRIZNøkkelord

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.