eksklusiv-bh-med-dyp-utringing-22053-emperatriz
Brude-bh-med-dyp-utringing-22053-emperatriz

Eksklusiv Bh med dyp utringing 22053 Emperatriz

Eksklusiv Bh med dyp utringing 22053 Emperatriz
Levering: Postpakke - Standard – fra Kr. 135,-
Kr. 1560,-
Velg størrelse
Trykk her for å bestille prøvetime.

Beskrivelse

Eksklusiv Bh med dyp utringing 22053 Emperatriz. For de dype utringinger  er denne balconette bhén perfekt. Nydelig blonde på siden eog bak. Ivory stoff under med ivory tyll drapert overover. Nydelig perledekor i front og samme nydelige tyllblonde rundt bak som på hofteholderen :) Eksepsjonelt vakker bh.

Pakket i vakker gaveeske. 

Nederst på siden ser du forslag til tilbehør som matcher  

IVORY

KUN som Bestillingsvare i str 70-85B  - Bestillingsvarer ca 3-4 ukers leveringstid

Ivettes eksklusive line Emperatriz kolleksjonene med de vakreste detaljer i utsøkt Design og kvalitet om du ønsker det aller beste og fineste. Begrenset opplag. Limited Editions.

images 147

IVETTE BRIDALS Brudeundertøy: Ivette Bridal grunnlagt i 1945 med lidenskap for design og skjønnhet. Håndlaget undertøy som er meget forseggjordt alt sjekket og kontrollert før det sendes ut til butikk, detajer og blonder i de aller beste materialer, med utrolig vakre blonder og detaljer er inspirert av den spanske bruden og middelhavet og er nøye utvalgt i Ivettes brudekollekjson av utsøkt undertøy til brudens store dag men også til hverdags. Alt undertøyet er i butikken om du vil prøve. Vi er eneste eksklusive forhandler i Norge av Ivette.

Ivette Bridal har stroppeløse bher men det følger også med stropper til å sette på. Ivette har ett bredt spekter av mønstre kopper og størrelser. De har Dobbelt pressede kopper som øker bysten med to størrelser. Push up kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Ivette har også vakkert shapewear & Truser i alle varianter. Nattøy langt og kort, slåbrok og pysjamas, samt stayups. Perfekt for Bryllupsnatten og Bryllupsreisen

4 EMPERATRIZ

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.