ivory-bh-for-lav-rygg-ivette-35016
ivory-bh-for-lav-rygg-ivette-35016-2
ivory-bh-for-lav-rygg-ivette-35016-

Ivory Bh for lav rygg Ivette 35016 KUN 70B Igjen

Ivory Bh for lav rygg Ivette 35016
Levering: Postpakke – fra Kr. 135,-
Kr. 1280,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

Ivory Bh for lav rygg Ivette 35016

 

Stroppene bak kan både være i kryss for lav rygg eller du kan anrette stropp for vanlig rygg rett over.

Nydelig bh med medfølgende skulder stropper som kan settes på, kan også settes på som halterneck som vist på bildet. Det følger også med stropp for å lage kryssende stropper på ryggen. Perfekt for kjoler med lav rygg eller blonderygger.

Bh med kryssende stropper for kjoler med  lav rygg. Bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. Push-up formpressede kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste.  

Pakket i vakker gaveeske. Nederst på siden ser du forslag til tilbehør som matcher 

IVORY

PÅ LAGER 

Leveringstid 2-7 dager

Av hygienisk hensyn bytter vi ikke truser eller andre underdeler. Les Retur betingelser

IVETTE BRIDALS Brudeundertøy:Ivette Bridal grunnlagt i 1945 med lidenskap for design og skjønnhet. Håndlaget undertøy som er meget forseggjordt alt sjekket og kontrollert før det sendes ut til butikk, detajer og blonder i de aller beste materialer, med utrolig vakre blonder og detaljer er inspirert av den spanske bruden og middelhavet og er nøye utvalgt i Ivettes brudekollekjson av utsøkt undertøy til brudens store dag men også til hverdags. Alt undertøyet er i butikken om du vil prøve. Vi er eneste eksklusive forhandler i Norge av Ivette.

Ivette Bridal har stroppeløse bher men det følger også med stropper til å sette på. Ivette har ett bredt spekter av mønstre kopper og størrelser. De har Dobbelt pressede kopper som øker bysten med to størrelser. Push up kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Ivette har også vakkert shapewear & Truser i alle varianter. Nattøy langt og kort, slåbrok og pysjamas, samt stayups. Perfekt for Bryllupsnatten og Bryllupsreisen

Skjermbilde 2015 05 02 kl. 11.17.05

 

 

 

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.