Push-up Bh, Ivory bhPush-up Bh Kremhvit og beige prikkete Perla 2200
Push-up Bh, Ivory bh
Push-up Bh, Ivory bh
Push-up Bh, Ivory bh

Balconette Push-up Brude BH med blonde Ivory 34015 Armonia KUN str 85B, 75C og 85 C igjen

Balconette Push-up Brude BH med blonde Ivory 34015 Armonia
Levering: Postpakke – fra Kr. 135,-
Kr. 1230,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

Balconette Push-up Brude BH med blonde Ivory 34015 Armonia.

Push-up formpressede kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Skulderstropper til å sette på følger med. Pakket i vakker gaveeske.

Pakket i vakker gaveeske. Nederst på siden ser du forslag til tilbehør som matcher  

IVORY

PÅ LAGER  

Leveringstid 2-7 dager  (Må din str. bestilles ca 3 ukers leveringstid)

IVETTE BRIDALS Brudeundertøy:Ivette Bridal grunnlagt i 1945 med lidenskap for design og skjønnhet. Håndlaget undertøy som er meget forseggjordt alt sjekket og kontrollert før det sendes ut til butikk, detajer og blonder i de aller beste materialer, med utrolig vakre blonder og detaljer er inspirert av den spanske bruden og middelhavet og er nøye utvalgt i Ivettes brudekollekjson av utsøkt undertøy til brudens store dag men også til hverdags. Alt undertøyet er i butikken om du vil prøve. Vi er eneste eksklusive forhandler i Norge av Ivette.

Ivette Bridal har stroppeløse bher men det følger også med stropper til å sette på. Ivette har ett bredt spekter av mønstre kopper og størrelser. De har Dobbelt pressede kopper som øker bysten med to størrelser. Push up kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Ivette har også vakkert shapewear & Truser i alle varianter. Natttøy langt og kort, slåbrok og pysjamas, samt stayups. Perfekt for Bryllupsnatten og Bryllupsreisen

Skjermbilde 2015 05 02 kl. 11.17.05Nøkkelord

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.