Eksklusivt-korsett-i-Ivory-22074-Emperatriz
Skjermbilde 2015-08-12 kl. 14.46.38

Eksklusivt Korsett i Ivory KUN Str 80 B IGJEN

Eksklusivt Korsett i Ivory 22074 Emperatriz
Levering: Postpakke – fra Kr. 135,-
Kr. 1512,-
Kr. 1890,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

Eksklusivt Korsett i Ivory 22074 Emperatriz. Stropper til Stay-ups følger med og kan settes på. Nydelig blonde og fjærpynt. Push-up korsett. Brudekorsett med Spiler og nydelig blonde. Hekter hele veien bak. Ivory

Korsett med Push-up formpressede kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Pakket i vakker gaveeske. 

Nederst på siden ser du forslag til tilbehør som matcher  

IVORY

PÅ LAGER  

Leveringstid Lagervarer 2-7 dager  

Ivettes eksklusive line Emperatriz kolleksjonene med de vakreste detaljer i utsøkt Design og kvalitet om du ønsker det ekskluisive og fineste. Begrenset opplag. Limited Editions. Produktet er laget av sensitivt materiale og er i ØKO vennlig. Støtter The Atlantic Rainforest in Argentina.

images 147

Av hygienisk hensyn bytter vi ikke truser eller andre underdeler. Les Retur betingelser

IVETTE BRIDALS Brudeundertøy: Ivette Bridal grunnlagt i 1945 med lidenskap for design og skjønnhet. Håndlaget undertøy som er meget forseggjordt alt sjekket og kontrollert før det sendes ut til butikk, detajer og blonder i de aller beste materialer, med utrolig vakre blonder og detaljer er inspirert av den spanske bruden og middelhavet og er nøye utvalgt i Ivettes brudekollekjson av utsøkt undertøy til brudens store dag men også til hverdags. Alt undertøyet er i butikken om du vil prøve. Vi er eneste eksklusive forhandler i Norge av Ivette.

Ivette Bridal har stroppeløse bher men det følger også med stropper til å sette på. Ivette har ett bredt spekter av mønstre kopper og størrelser. De har Dobbelt pressede kopper som øker bysten med to størrelser. Push up kopper som former og forbedrer bysten. Grunnleggende og avgjørende for å forme en avrundet byste. Bher med balconette for brudekjolen med tubetopp og ekstra kryssende stropper som kan kjøpes som tilleg for å lage lav rygg i bhen for kjoler med dyp utringing bak og blonderygger. 

Ivette har også vakkert shapewear & Truser i alle varianter. Nattøy langt og kort, slåbrok og pysjamas, samt stayups. Perfekt for Bryllupsnatten og Bryllupsreisen

4 EMPERATRIZNøkkelord

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.