ABELONE.NO BRUDESALONG & NORGES STØRSTE NETTBUTIKK for Antrekk og Tilbehør til Bryllup og Dåp - Anno 2006

God Service, Godt utvalg og Gode priser hele året.

 

 Lena og Chatrine søland

Eier av abelone.no Lena Støre Olsen og Cathrine Sørland med festkjole fra abelone.no. Bilde tatt fra bryllupsmesse på Eidsverket

logo abelone ornament under

Historien om ABELONE.NO Brudesalong & Nettbutikk

I 2004 startet jeg opp i Solgunns Boutique i Lillestrøm med å hjelpe bruden med å finne sin brudekjole. jeg fant fort ut at dette var en jobb jeg passet utmerket godt i og fikk mye skryt fra både eiere og kunder. Jeg har ett øye for det vakre og hvordan ting skal sitte og kan også sy, så min kreative side og omgjengelige person gjorde seg i dette miljøet. Jeg sluttet i stillingen  da mitt tredje barn kom til verden. I perioden jeg var gravid og hjemme med han (i 2006) startet jeg opp med egen Designede dåpskjoler og dåpsluer etter at jeg sydde ny dåpslue til arvedåpskjolen i familien. Sønnen til min svigerinne skulle døpes og vi fant ikke igjen dåpsluen. Jeg syntes dette var så gøy at jeg startet med å Designe og sy ulike dåpskjole modeller. Jeg måtte finne en måte å selge disse på og lagde meg min egen nettbutikk mens jeg var hjemme med minstemann. Nettbutikken så dagens lys i 2007. Så tok jeg inn noen brudekjoler fra Brudekjole merket LILLY. Og det var starten på en eksplosiv vekst . Etter 1 års drift var vi Lillys største leverandør i Norge. Vi utvidet med flere andre merker og større utvalg av alt til bryllupet, festen og dåpen. Vi veileder og hjelper den vordende bruden på beste måte.  Vi håndterer alle sømutfordringer på strak arm. Vi har ett eget syatelje hvor all søm og oppstryking håndteres. Så hos oss er du i gode hender fra A til Å. Nettordrer pakkes med omhu og kjærlighet og sendes ut i løpet av kort tid.

Vi har hatt brudesalong siden 2007 og nettbutikken siden 2006. Vi følger med i tiden og i mars 2018 effektiviserte vi driften ved å senke prisene og dermed øke nettsalget. Vi har flyttet butikken og har brudesalong hvor du må bestille time før du kommer for brudekjoleprøvinger og tilbehør til brud, da vi vet at bruden ønsker å prøve brudekjolene før hun bestemmer seg for den rette. Vi har også åpnet opp for prøvinger av ballkjoler og selskapskjoler. Alle andre produkter er nå kun som nettsalg.

Vi er stolte av å årlig ha over 630.000 unike besøkende i vår nettbutikk. I butikken har vi de fleste varene men ikke alt du ser i nettbutikken. Vi gjør vårt beste for å pakke og sende ut varer så hurtig som mulig. Våre pakker er pakket med kjærlighet. Du er viktig for oss og vi gleder oss til å hjelpe deg. Frem til Oktober 2015 brukte vi Firmanavnet Abelone Collection AS. Nettnavnet har alltid vært Abelone.no og de aller fleste kjenner til denne nettadressen og vi bestemte oss for å lage dette som vår nye logo også slik at vi kan promotere ett navn som de aller fleste kjenner til.

Brudesalongen er ikke en åpen butikk, hvor du kan komme innom og se. Nå har vi KUN forhåndsbestilte prøvetimer på brudekjoler, tilbehør til brud, Ballkjoler og selskapskjoler.  ALLE andre varer kan KUN bestilles via nettbutikken. Vi er igang med å omstrukturere driften med ett nytt og spennende konsept.  Vi følger med i tiden og har nettbutikk, lave priser og godt utvalg slik at vi kan konkurere på pris, utvalg. Vi tilbyr søm og tilpasning.

Jeg har holdt på i bransjen siden 2004, nå 17 år og som eier av Abelone.no i 15 år. I de fem første årene holdt vi til på ett loft. Vi fikk mange  hyggelige og gode tilbakemeldingen fra kunder som ¨veldig hyggelig¨, ¨personlig¨ og ¨god atmosfære¨. Så flyttet vi hele brudesalongen til Frogner sentrum. Nå i korona tiden har vi flyttet til ett midlertidig lukket lokale, men jobber med planer om å åpne butikken igjen når vi finner det rette lokalet. Jobber med planer om å kombinere Brudesalong og Galleri av mine malerier, og mulig også Hudpleie/laser klinikk. Bruden vil jo se fin ut på dagen så vi har planer om å kombinere dette i samme lokaler. Galleriet skal inneholde min kunst  ArtbyLenaMarie.com da jeg også er kunstner og har høstet annerkjennelse for min kunst. Du kan lese om @artbyLenaMarie HER 

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook legger ut nye bilder, videoer m.m. der <3

 

I brudesalongen tilbyr vi god service, kyndig veiledning i rolige og usjenerte omgivelser. Søm og tilpasning på stedet. Vi har fortsatt like stort utvalg av brudekjoler og tilbehør til brud. For at bedriften igjen skal bli lønnsom har vi valgt å tilby prøvinger i en lukket salong frem til vi igjen gjenåpner.

Book din GRATIS Prøvetime HER. KUN avtalte prøvetimer for å prøve brudekjoler og tilbehør til brud i vår salong.   (Mulighet for tors 16-18  eller lørdager, men KUN etter avtale og vi tar da kr 400,- pr. klokketime, om du ikke kjøper brudekjole)

Bestill gratis prøvetime på brudekjoler, tilbehør til brud, ballkjoler, kjoler og dresser før du kommer.  ALLE andre varer kan KUN bestilles gjenom nettbutikken.

 Bestille gratis prøvetime: HER

Tlf 456 00 746 - ABELONE.NO Norges største forhandler av LILLY Brudekjoler

Nettbutikken har åpent 24/7 

Nedenfor

 kundeanmeldelse
facebook anmeldelse.jpg
facebook anmeldelse abelone.no
 
 
 
 OM ABELONE.NO

Vi har kjolene, antrekket og tilbehøret til de små og store begivenhetene. Om det er til Bryllup, Dåp, Konfirmasjon, Skoleball eller fest. Alt vil du finne i nettbutikken, til gode priser. 

Kjøp i nettbutikken. NB: Bestill time for brudekjoleprøving. Er du usikker på noe, ikke nøl, vi står parate for å kunne yte deg den beste service. Bare send oss en mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss tlf: 456  00 746

ABELONE.NO fører kun originale brudekjoler og produkter fra autoriserte forhandlere. Ingen kopi produkter hos oss, du får den kjolen/produktet du ser avbildet.

Vi som tar imot deg i salongen har mange års erfarig innen salg av brudekjoler. Vi er meget gode til å se og finne akkurat den brudekjolen som blir perfekt for deg og din fasong. Vi har lang erfaring med salg og søm av Brudekjoler. Og vi ønsker å hjelpe med å finne den perfekte kjolen for deg og din figur. Drømmekjolen som fremhever dine beste sider. Vi har høy fokus på kvalitet og service for våre kunder, og bestreber å kunne tilby flotte og unike kvalitetsvarer til en god pris. Vi får daglige fine tilbakemeldinger på at vi gjør dette riktig. Vi gleder oss til hver dag og til å hjelpe deg.

Vi er hovedleverandør av LILLY Brudekjoler i Norge og har det største utvalget til best pris.  Alle varer vist i nettbutikken skal være i vår salong om ikke annet er opplyst (forbehold om utsolgt).

For brudgom fører vi flotte dresser, brokadevester inkl. kravat, snipp skjorter, sko, belter, mansjettknapper og slipsnål. Han skal jo også ta seg flott ut i sitt bryllup. Det blir ikke bryllup uten brudepiker og svenn. Matchende brudepikekjoler til brudekjolen og dresser og like brokadevester til brudgom og svenn får du hos Abelone.no. Vi fører ett stort utvalg til alle. Kun via nettordre i nettbutikken.

For forlovere eller andre gjester har vi flotte selskapskjoler, både lange og korte. Skal du i bryllup bør du helst ikke bruke svart eller hvitt om du er gjest. Vi har også underskjørt til de lange kjolene. Mye flott tilbehør også til din selskapskjole. Sko og veske i sort eller sølv. Eller hva med en matchende vinrød veske i samme nyanse som din kjole.

Vi har også salg og utleie av de flotteste ballkjoler til skoleball, gardeball eller bryllup. Vi opplever en enorm pågang på disse kjolene. Kjolene er like fine som på bildene eller finere og vi har fått mye skryt i etterkant fra de som har leid eller kjøpt kjolene. 

I tillegg til nettbutikken har vi en intim og koselig Brudesalong hvor vi tar imot timebestillinger for prøving for de som ønsker det. Ring eller send oss en e-mail før du kommer for prøving av brudekjoler. Vi anbefaler at du tar kontakt senest 1-2 uker før du ønsker å komme da vi opplever stor pågang. Vi kan alikevel ha time ledig på kort varsel. 

Vi har kun en kunde av gangen da vi ønsker å gi deg full fokus når du er her og den beste service. Vi hjelper deg gjerne med å finne kjolen som fremhever det beste ved deg og får deg til å stråle. Vi prøver å hjelpe og yte så god service vi kan uten at dette blir påtrengende. Det er du som til syvende og sist føler om du står med den riktige brudekjolen som gjenspeiler deg og din personlighet, og hvordan du ønsker å fremstå på Deres store dag. Vi har ett usedvanlig stort utvalg av sko og tilbehør for prøving med brudekjolene. Så hos oss finner du alt du måtte trenge av tilbehør til bryllupet. Vi har tilbehør og antrekk og kjoler for både dame, herre, brudepike, svenn og andre bryllupsgjester. Må brudekjolen tilpasses gjør vi gjerne dette for deg

Se vår målguide for riktig størrelse, eller oppgi dine mål via mail eller telefon så dobbelt sjekker vi at du har valgt riktig størrelse. Vi sender brudekjolene forsiktig pakket ned i stor eske, vi har lang erfaring med sendinger til hele norge. Trenger du en annen størrelse enn bestillt blir det ingen ekstra kostnader fra oss kun returporto fra deg til oss. Vi følger kjøpsloven og du har 14 dagers bytte/retturrett. Ønsker du å hente kjolen selv hos oss kan du det etter avtale.

I vår nettbutikk handler du trygt.

Vi tilbyr god service, rimelige priser og rask levering.

Vi ønsker deg riktig god fornøyelse og en trivelig handel i vår brudesalong.

Velkommen til oss......

   ABELONE.NO

Brudesalong & Nettbutikk

 NB: KUN forhåndsavtalte timer

Bestill gratis prøvetime her:

2016 Frogner

tlf: 456 00 746

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr.: 988 528 062MVA