Vårt mest solgte underskjørt til brudekjolen med omkrets 190 cm. Passer de aller fleste brudekjoler. UNDERSKJØRT TIL BRUDEKJOLEN - BESTSELGER - Kjøpes i nettbutikken ABELONE.NOVårt mest solgte underskjørt til brudekjolen med omkrets 190 cm. Passer de aller fleste brudekjoler. UNDERSKJØRT TIL BRUDEKJOLEN - BESTSELGER - Kjøpes i nettbutikken ABELONE.NO
Vårt mest solgte underskjørt til brudekjolen med omkrets 190 cm. Passer de aller fleste brudekjoler. UNDERSKJØRT TIL BRUDEKJOLEN - BESTSELGER - Kjøpes i nettbutikken ABELONE.NO
Enkelt underskjørt tilbrud R11 190

Underskjørt til brudekjolen H9/R11 Ø190cm Str S-2XL. VÅR BESTSELGER

Underskjørt til brudekjolen H9/R11 190
With shipment Postpakke for Kr. 135,-
Kr. 1390,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime
Leveres umiddelbart etter bestil

Preloader

Beskrivelse

UNDERSKJØRT TIL BRUDEKJOLEN - BESTSELGER:

Vårt mest solgte underskjørt til brudekjolen med omkrets 190 cm. Passer de aller fleste brudekjoler. Strikk i livet for perfekt passform, glatt for over tyll med tyllkappe over ringen nederst. Flott til de enkle brudekjolene eller selskapskjolene. Underskjørtet har en oppgave og det er å hjelpe til med å holde kjolen på plass så du ikke får kjolen mellom bena når du går. Omkrets på ringen 190 cm helt nederst. 2 ringer i underskjørtet, men du kan også bare bruke det ene nederst.

Flott til brudekjolene eller selskapskjolene. Dette underskjørtet har ett tynt satengfòr mellom tyllen og brudekjolen slik at ringen ikke synes igjennom. Du kan også bruke kun nederste ringen. Er det tynt stoff i brudekjolen eller selskapskjolen anbefaler jeg underskjørtet H9 som har ett ekstra forstoff over tyllen. da blir underskjørtet usynlig under skjørtet :)

HVORFOR UNDERSKJØRT:

Underskjørtet har flere oppgaver: Hjelpe til med å holde kjolen på plass så du ikke får kjolen mellom bena når du går.Samt lage vidde i brudekjolen og få brudekjolen til å ligge pent uansett om du står, går eller beveger deg. Anbefaler underskjørt til de aller fleste kjoler og brudekjoler da det er stor forskjell på en kjole med og uten underskjørt.

Underskjørt til brud. Stort utvalg av tilbehør til brud og Brudetilbehør.

 

Omkrets på ringen 190 cm.

På lager i Str. S - 2XL

Desverre utsolgt i andre størrelser. Velg alternativt 4-271 til a-formet kjole.

Leveringstid  0-7 dager.

 

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.