Vårt mest solgte underskjørt til brudekjolen med omkrets 190 cm. Passer de aller fleste brudekjoler. UNDERSKJØRT TIL BRUDEKJOLEN - BESTSELGER - Kjøpes i nettbutikken ABELONE.NOVårt mest solgte underskjørt til brudekjolen med omkrets 190 cm. Passer de aller fleste brudekjoler. UNDERSKJØRT TIL BRUDEKJOLEN - BESTSELGER - Kjøpes i nettbutikken ABELONE.NO

BESTSELGER: Underskjørt til brud H1/R1 Ø190cm Str S-3XL

Underskjørt til brud Omkrets 190 cm
With shipment Postpakke for Kr. 135,-
Kr. 1290,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

UNDERSKJØRT TIL BRUDEKJOLEN - BESTSELGER: Vårt mest solgte underskjørt til brudekjolen med omkrets 190 cm. Passer de aller fleste brudekjoler. 

Underskjørt til brudekjole, omkrets 190 cm. Strikk i livet for perfekt passform, glatt tyll med tyllkappe over ringen nederst. Flott til brudekjolene eller selskapskjolene. Underskjørtet blir finest under kjole og brudekjole som har litt tyll under skjørtet. Er stoffet for tynt, dvs. tynn sateng og forstoff kan ringen synes igjennom. Anbefaler å bruke kun nederste ringen da i så fall. Er det tynt stoff i brudekjolen eller selskapskjolen anbefaler jeg underskjørtet H9 som har ett ekstra forstoff over tyllen. da blir underskjørtet usynlig under skjørtet :)

HVORFOR UNDERSKJØRT:

Underskjørtet har flere oppgaver: Hjelpe til med å holde kjolen på plass så du ikke får kjolen mellom bena når du går.Samt lage vidde i brudekjolen og få brudekjolen til å ligge pent uansett om du står, går eller beveger deg. Anbefaler underskjørt til de aller fleste kjoler og brudekjoler da det er stor forskjell på en kjole med og uten underskjørt.

Underskjørt til brud. Stort utvalg av tilbehør til brud og Brudetilbehør.

 

Omkrets på ringen 190 cm.

 Str. S - XXL

På lager i alle størrelser

Leveringstid  0-7 dager.

 Nøkkelord

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.