x 

ABELONE BRUDESALONG & NORGES STØRSTE NETTBUTIKK for Antrekk og Tilbehør til Bryllup og Dåp - Anno 2007

God Service, Godt utvalg og Gode priser hele året.

logo abelone ornament under

 

Om ABELONE.NO Brudesalong & Nettbutikk

11701119 10153483984385818 3443222830472242064 n

 

Eier og Daglig leder Lena Støre Olsen startet opp i 2006 med egen Designede og sydde dåpskjoler og salg av Brudekjole merket LILLY. Etter en eksplosiv vekst etter 1 års drift var vi Lillys største leverandør i Norge. Vi utvidet med en ansatt til og flere kjente merker og stort utvalg av Brudesko og Tilbehør. Vi er i dag 3 ansatte og 2 vikarer som stepper inn ved behov. 

Elna og Inger er våre to flinke og hjelpsomme solstråler i Brudesalongen. To flinke damer som veileder og hjelper den vordende bruden på beste måte.  Inger vår dyktige fagutdannede skredder håndterer alle sømutfordringer på strak arm. Vi har ett eget syatelje hvor all søm og oppstryking håndteres. Så hos oss er du i gode hender fra A til Å. Nettordrer pakkes med omhu og kjærlighet og sendes ut i løpet av kort tid.

Vi er stolte av å årlig ha over 630.000 unike besøkende i vår nettbutikk. I butikken har vi de fleste varene men ikke alt du ser i nettbutikken. Vi gjør vårt beste for å pakke og sende ut varer så hurtig som mulig. Våre pakker er pakket med kjærlighet. Du er viktig for oss og vi gleder oss til å hjelpe deg. Frem til Oktober 2015 brukte vi Firmanavnet Abelone Collection AS. Nettnavnet har alltid vært Abelone.no og de aller fleste kjenner til denne nettadressen og vi bestemte oss for å lage dette som vår nye logo også slik at vi kan promotere ett navn som de aller fleste kjenner til

Timebestilling for å prøve brudekjoler, du behøver ikke time for andre varer. NB: åpningstid i butikk man-ons-tors 10-16 GRATIS ved kjøp av brudekjole ellers kr 150,- pr. halvtime om du ikke kjøper brudekjole.  (Mulighet for tors 16-18  eller lørdager, men KUN etter avtale og vi tar da kr 400,- pr. klokketime.)

Vi har kjolene, antrekket og tilbehøret til de små og store begivenhetene. Om det er til Bryllup, Dåp, Konfirmasjon, Skoleball eller fest. Alt vil du finne her hos oss, til gode priser. 

Du kan kjøpe her i nettbutikken eller du kan komme i vår brudesalong om du ønsker det. Men vi har størst og best utvalg på nett. NB: Bestill time for brudekjoleprøving. Er du usikker på noe, ikke nøl, vi står parate for å kunne yte deg den beste service. Bare send oss en mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring oss tlf: 456  00 746

ABELONE.NO fører kun originale brudekjoler og produkter fra autoriserte forhandlere. Ingen kopi produkter hos oss, du får den kjolen/produktet du ser avbildet.

Vi startet opp i 2006 med Design og søm av Dåpskjoler og Dåpsluer etter erfaring med et dårlig utvalg av disse produktene. Pga. for stor arbeidsmengde nå klarer vi ikke lenger å sy opp flere av disse. Vi selger nå ut de modellene vi har igjen av vårt eget design, men har tatt inn vakre dåpskjoler fra en annen leverandør.

I 2007 utvidet vi utvalget med Brudekjoler, brudepikekjoler, konfirmasjonskjoler, selskapskjoler, herretøy og alt av tilbehør en trenger til Bryllup og fest. Vi har i dag ett stort antall leverandører for å kunne tilby våre kunder ett stort utvalg. Salget eksploderte da vi startet med salg av Brudekjoler i 2007 og i løpet av ett år ble vi markedsledende i Norge på LILLY Brudekjoler. Noe vi er meget stolte av. Vi markedsfører oss via bryllupsmagasinet og internett, det strømmer også på med kunder som har hørt om oss fra andre fornøyde kunder som har vært hos oss. Og det er vi svært glade for. Du kan lese noen av hilsningene til oss på en annen side ved å klikke her.

Vi er nå 4 ansatte samt at vi sender det meste av sømmen til en ekstern skredder da vi ikke rekker over alt her hos oss. Både den eksterne og den interne er utdannet kjole- og draktsyer med svennebrev i faget.

Vi som tar imot deg i salongen har mange års erfarig innen salg av brudekjoler. Vi er meget gode til å se og finne akkurat den brudekjolen som blir perfekt for deg og din fasong. Vi har lang erfaring med salg og søm av Brudekjoler. Og vi ønsker å hjelpe med å finne den perfekte kjolen for deg og din figur. Drømmekjolen som fremhever dine beste sider. Vi har høy fokus på kvalitet og service for våre kunder, og bestreber å kunne tilby flotte og unike kvalitetsvarer til en god pris. Vi får daglige fine tilbakemeldinger på at vi gjør dette riktig. Vi gleder oss til hver dag og til å hjelpe deg.

Vi er hovedleverandør av LILLY Brudekjoler i Norge og har det største utvalget til best pris.  Alle varer vist i nettbutikken skal være i vår salong om ikke annet er opplyst (forbehold om utsolgt).

Ønsker du å se varen før du kjøper er du velkommen i vår brudesalong. For brudekjoler bestill time før du kommer.

For brudgom fører vi flotte dresser, brokadevester inkl. kravat, snipp skjorter, sko, belter, mansjettknapper og slipsnål. Han skal jo også ta seg flott ut i sitt bryllup. Det blir ikke bryllup uten brudepiker og svenn. Matchende brudepikekjoler til brudekjolen og dresser og like brokadevester til brudgom og svenn får du hos Abelone.no. Vi fører ett stort utvalg til alle.

For forlovere eller andre gjester har vi flotte selskapskjoler, både lange og korte. Skal du i bryllup bør du helst ikke bruke svart eller hvitt om du er gjest. Vi har også underskjørt til de lange kjolene. Mye flott tilbehør også til din selskapskjole. Sko og veske i sort eller sølv. Eller hva med en matchende vinrød veske i samme nyanse som din kjole.

Vi har også salg og utleie av de flotteste ballkjoler til skoleball, gardeball eller bryllup. Vi opplever en enorm pågang på disse kjolene. Kjolene er like fine som på bildene eller finere og vi har fått mye skryt i etterkant fra de som har leid eller kjøpt kjolene. 

I tillegg til nettbutikken har vi en intim og koselig Brudesalong hvor vi tar imot timebestillinger for prøving for de som ønsker det. Ring eller send oss en e-mail før du kommer for prøving av brudekjoler og dresse. Vi anbefaler at du tar kontakt senest 1-2 uker før du ønsker å komme da vi opplever stor pågang. Vi kan alikevel ha time ledig på kort varsel. 

Vi prøver kun å ha en kunde av gangen da vi ønsker å gi deg full fokus når du er her og den beste service. Det hender at vi ved stor pågang må ta imot to om gangen, men det er unntaket heller enn regelen. Vi hjelper deg gjerne med å finne kjolen som fremhever det beste ved deg og får deg til å stråle. Vi prøver å hjelpe og yte så god service vi kan uten at dette blir påtrengende. Det er du som til syvende og sist føler om du står med den riktige brudekjolen som gjenspeiler deg og din personlighet, og hvordan du ønsker å fremstå på Deres store dag. Vi har ett usedvanlig stort utvalg av sko og tilbehør for prøving med brudekjolene. Så hos oss finner du alt du måtte trenge av tilbehør til bryllupet. Vi har tilbehør og antrekk og kjoler for både dame, herre, brudepike, svenn og andre bryllupsgjester. Må brudekjolen tilpasses gjør vi gjerne dette for deg

Se vår målguide for riktig størrelse, eller oppgi dine mål via mail eller telefon så dobbelt sjekker vi at du har valgt riktig størrelse. Vi sender brudekjolene forsiktig pakket ned i stor eske, vi har lang erfaring med sendinger til hele norge. Trenger du en annen størrelse enn bestillt blir det ingen ekstra kostnader fra oss kun returporto fra deg til oss. Vi følger kjøpsloven og du har 14 dagers bytte/retturrett. Ønsker du å hente kjolen selv hos oss kan du det etter avtale.

I vår nettbutikk handler du trygt.

Vi tilbyr god service, rimelige priser og rask levering.

Vi ønsker deg riktig god fornøyelse og en trivelig handel i vår butikk.

Velkommen til oss......

Her en vakker Video fra Bianco Evento en av våre leverandører på smykker til Brud og Tilbehør for Brud og Dame :

 

 

ABELONE COLLECTION AS

Frognerveien 2

 2016 Frogner

tlf: 456 00 746

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Org.nr.: 988 528 062MVA

Åningstid Brudesalong:  Mandag til Torsdag 10-16

GRATIS Prøvetime i butikkens ordinære åpningstid

Prøvetimer utenom ordinær åpningstid koster kr 300,- pr. klokketime.

SMYKKER TILBRUD BANNER 230x300

UNDERSKJØRT-TIL-BRUDEKJOLEN-BANNER 230x300

BRUDESLØR-BANNER-NEDERST-230X300

Tilbehor-brud-BANNER-230X300

Bestille prøvetime: Tlf 456 00 746 - ABELONE.NO Norges største forhandler av LILLY Brudekjoler

Prøvetimer for brudekjoler er GRATIS VED KJØP, ellers kr 150,- pr. påbegynte 1/2 time. Gratis for andre varer.

Åpningstider i butikk: man., ons.-tors. 10-16. Nettbutikken har åpent 24/7