Brudekjole med brede skulderstropper og blonder Passions 08-3199Brudekjole med brede skulderstropper og blonder Passions 08-3199
Brudekjole med brede skulderstropper og blonder Passions 08-3199
blonde-brudekjole (2).jpg
brudekjole-med-brede-stropper.jpg
Brudekjole med brede skulderstropper og blonder Passions 08-3199

Brudekjole med brede skulderstropper og blonder Passions 08-3199

Brudekjole med brede skulderstropper og blonder Passions 08-3199
Levering: Postpakke - Standard – fra Kr. 135,-
Kr. 9900,-
Kr. 10990,-
Velg størrelse
Trykk her for å bestille prøvetime.

Beskrivelse

Brudekjole med brede skulderstropper og blonder Passions 08-3199

Eksklusiv brudekjole med fantastisk tyll og blonde. Vakkert perlebrodert blonde i hele kjolen,  Vakkert bånd under bysten og brede skulderbånd med blonde blonden dekker hele ryggen bak. Snøring i ryggen gir en perfekt passform.Slep   Creme tyll og blonde.

På lager  KUN str 36 og 40 IGJEN

Leveringstid for  Lagervarer 0-7 dager

UNDERSKJØRT: Vi anbefaler at du også bestiller underskjørt til LILLY brudekjoler da brudekjolene ikke har innebygget underskjørt. Underskjørtet har to misjoner og det er å holde kjolen ut fra knær og ben, samt å få kjolen og evnt. slep til å henge riktig. Bredden på nederdelen avgjøres av hvilket underskjørt som brukes. Om du ikke har eller bestiller underskjørt under vil kjolen under prøving henge rett ned og gi helt feil inntrykk av hvordan den egentlig skal være. Vi anbefaler underskjørt nedenfor til brudekjolen: Brudekjolen er vist med underskjørt 4-99 som kan bestilles i nettbutikken du finner det under Underskjørt. For mindre vidde i kjolen kan du også velge underskjørt H1, H8  eller H13.

Sko, vesker, slør, smykker, diademer, jakker osv.osv. Stort utvalg av Tilbehør hos oss. Vi tar Søm og tilpasning på kjoler kjøpt hos oss.

Kjolen er på plass i vår salong - Bestill din prøvetime på tlf: 456 00 746 eller post@abelone.no

Passion by Lilly er en liten kolleksjon av lange og korte brudekjoler hvor sjefs Designer Eva Dorthe Smith hos Lilly har hatt frie tøyler til å Designe en noe mer spesiell og leken kolleksjon. OBS: Det er ett begrenset anntall av Passions brudekjolene så ønsker du en av disse bør du ikke vente for lenge

header_passions

 

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.