Brudekjole med empire liv, brudekjoler med empirelivBrudekjoler Med Empire - Kjøp til best pris hos ABELONE.NO
Brudekjole med empire liv, brudekjoler med empireliv
Lilly_3099_V08 - Kopi.jpg
Lilly_3099_V83.jpg

Brudekjole med empire liv 08-3099 - KUN Str 36

Brudekjole med empire liv 08-3099
Levering: Postpakke - Standard – fra Kr. 135,-
Kr. 6250,-
Kr. 8250,-
Velg størrelse
Trykk her for å bestille prøvetime.

Beskrivelse

Brudekjole med empire liv 08-3099 lilly_logo

Brudekjole i empiresnitt. Beltet følger ikke med. Men vi har mange fine du kan velge i.  Spagetti stropper. I brystpartiet er stoffet lett drapert og lagt over hverandre. Legg i livet. Den perfekte brudekjole om du er gravid eller bare ønsker en emire brudekjole. Men vi har også andre som egner seg. Glidelås i ryggen. Ett lite slep. Sateng. Creme

KUN str 36  IGJEN

Lagervarer 0-7 dager

UNDERSKJØRT: Vi anbefaler at du også bestiller underskjørt til LILLY brudekjoler da brudekjolene ikke har innebygget underskjørt. Underskjørtet har to misjoner og det er å holde kjolen ut fra knær og ben, samt å få kjolen og evnt. slep til å henge riktig. Bredden på nederdelen avgjøres av hvilket underskjørt som brukes. Om du ikke har eller bestiller underskjørt under vil kjolen under prøving henge rett ned og gi helt feil inntrykk av hvordan den egentlig skal være. Vi anbefaler underskjørt nedenfor til brudekjolen: Brudekjolen er vist med underskjørt 4-99, men du kan også velge 4-271 for litt mindre vidde. For mindre vidde i kjolen kan du også velge underskjørt H1, H9, R11 eller H13.  Alle kan bestilles i nettbutikken du finner de under Underskjørt.

 Sko, vesker, slør, smykker, diademer, jakker osv.osv. Stort utvalg av Tilbehør hos oss. Vi tar Søm og tilpasning på kjoler kjøpt hos oss. Du kan også bestille oppstryking av din brudekjole i nettbutikken før du får den tilsendt Kr 500,- (Brudekjolene pakkes i store esker)

Kjolen er på plass i vår salong - Bestill din prøvetime på tlf: 456 00 746 eller post@abelone.no

 

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.