Brudesko_med_eks_4d2c353dd9eed.jpgBrudesko_med_eks_4d2c353dd9eed.jpg
Brudesko_med_eks_4d2c353dd9eed.jpg
Brudesko_med_eks_4d2c353dd9eed.jpg

Brudesko med ekstrem komfort Bea Brenda Rainbow Club *KOMFORT SKO * EEE Fit for ekstra bred fot * KUN str 41 Igjen

Brudesko med ekstrem komfort Bea Brenda Rainbow Club *KOMFORT SKO * EEE Fit for ekstra bred fot *
Levering: Postpakke – fra Kr. 135,-
Kr. 1160,-
Kr. 1450,-
Velg størrelse
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

Brudesko med ekstrem komfort Bea Brenda Rainbow Club *KOMFORT SKO * EEE Fit for ekstra bred fot *

En enkel og vakker sko for de kresne, ekstremt god passform og god for litt bredere føtter også. Flott sko til de som ønsker en lavere og god sko. Du kan sette på pyntespenne på denne om du ønsker mer pynt. Rund tå og sateng kant rundt hele åpningen. Ivory sateng. Helhøyde 4,25 cm. Last D

Vi har flotte spenner til å feste på sko om du synes denne blir for enkel se nederst på denne siden

 

Lagervarer leveringstid 0-7 dager

Skoklips Se/bestilles nedenfor

Skoene KAN FARGES i ønsket farge før eller etter bruk. Vi har også flotte vesker som kan farges. Fargestudioet vi brukte er dessverre nedlagt nå slik at vi ikke lengre kan hjelpe til med farging dessverre. Vi har ingen andre å henvise til. Men en skomaker eller du kan også selv farge dine sko med bruke av Dylon farge, stoffmaling eller silkemaling. Dette får du kjøpt på hobbybutikker og noen renserier. Forhør deg der om hvordan dette gjøres.

Rainbow Club Bliss kolleksjonen er utviklet for ekstrem komfort og med en unik pustende putekant i skoens øverste kant. Samt en ekstra smyk såle under foten gjør at dette snnsynligvis er den mest komfortable brudeskoen som er lagd. Disse er litt bredere i foten om du trenger det. Disse er utviklet for ekstrem komfort og med en unik pustende putekant i skoens øverste kant. Samt en ekstra smyk såle under foten gjør at dette snnsynligvis er den mest komfortable brudeskoen som er lagd. Vi har inne Dee og Harriet.

Relaterte produkter

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.