Klassisk Brudesko, Brudesko bred hel, Lave brudesko,  komfortabel brudesko, Plum pink, PinkKlassisk Brudesko i sateng med lav bred hel. Sateng sko med foldet satengkant, ankelstopp og blokk hel
Klassisk Brudesko, Brudesko bred hel, Lave brudesko,  komfortabel brudesko, Plum pink, Pink
Gode Brudesko, Brudesko lav hel, Lav brudesko, komfortabel brudesko, Maple pink, Pink

Klassisk Brudesko med lav hel Plum Pink KUN 39 Igjen

Klassisk Brudesko med lav hel Plum Pink Str 36-43
Levering: Postpakke - Standard – fra Kr. 135,-
Kr. 1080,-
Kr. 1350,-
Velg størrelse
Trykk her for å bestille prøvetime.

Beskrivelse

NYHET inn - Vi er stolte av å kunne presentere prisvinnende og velrennomerte PINK Brudesko hos abelone.no. En av de beste brudesko produsenter i verden. De står for Kvalitet, eleganse, komfort og alt en brud kan drømme om. 

Klassisk Brudesko i sateng med lav bred hel. Sateng sko med foldet satengkant, ankelstopp og blokk hel. En meget god og komfortabel brudesko med "special memory padding" gjør denne skoen ekstra komfortabel. (Former seg etter foten). Alle Brudesko fra Pink har myke såler og puter under helene slik at du har det best mulig på din store dag -  Vær ute i god tid, brudesko bør gås inn til din store dag. 

Modell: Plum fra Pink

Ivory sateng

Helhøyde 5 cm 

KUN 39 Igjen (UTGÅTT modell dessverre)

På Lager - Leveringstid for lagervarer 0-7 dager

Skoene KAN FARGES i ønsket farge før eller etter bruk. Vi har også flotte vesker som kan farges. Fargestudioet vi brukte er dessverre nedlagt nå slik at vi kan ikke lengre hjelpe til med farging dessverre, og vi har ingen andre å henvise til. Men en skomaker eller du kan også selv farge dine sko med bruke både Dylon farge, stoffmaling og silkemaling. Dette får du kjøpt på hobbybutikker og noen renserier. Forhør deg der om hvordan dette gjøres.

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.