Stor brudekjole, med tubetopp, Stor brudekjole med tubetopp, Korsett brudekjole, Lilly 08-3616, Lilly brudekjoleStor brudekjole med tubetopp. Smalt satengbelte i livet. Belter kan kjøpes i tillegg. Korsett brudekjole - LILLY 2016 ABELONE.NO Brudesalong & Nettbutikk
Stor brudekjole, med tubetopp, Stor brudekjole med tubetopp, Korsett brudekjole, Lilly 08-3616, Lilly brudekjole
korsett-brudekjole-lilly-08-3616-detalj-abelone
korsett-brudekjole-lilly-08-3616-rygg-detalj-abelone
korsett-brudekjole-lilly-08-3616-helfigur-abelone
korsett-brudekjole-lilly-08-3616-bak-abelone

Korsett brudekjole Lilly 08-3616 LILLY KUN str 38 Igjen

Korsett brudekjole Lilly 08-3616
Levering: Postpakke - Standard – fra Kr. 135,-
Kr. 9405,-
Kr. 10450,-
Velg størrelse
Trykk her for å bestille prøvetime.

Beskrivelse

Korsett brudekjole Lilly 08-3616 - LILLY 2016 

Stor brudekjole med tubetopp. Smalt satengbelte i livet. Belter kan kjøpes i tillegg om du ønkser ett annet med mer pynt, vi har mange belter du kan velge blant. Tyllblonde over sateng i brudekjolens over- og nederdel. Snøring i ryggen som gir en perfekt passform, snøres inn og ut etter behov, og gjør brudekjolen veldig tilpasningsdyktig opp og ned i størrelse også. Slep. Ivory, kremfarget tyll og blonde over sateng.

Vi har mange fine belter du kan sette til brudekjolen. også blondestropper om du ønsker det :) Se under Tilbehør til brud. Vi har også mange nydelige Havfrue brudekjoler med slep.

  1. Str 38 På Lager (Andre størrelser er nå utsolgt hos leverandør!)
    1. TRYGG NETTHANDEL - RASK LEVERING - BEST PRIS - 14 DAGER BETALINGSFRIST ELLER BETAL I EGET TEMPO MED KLARNA DELBETALING. 
    2. Kjøp brudekjoler til Best pris hos abelone.no - ABELONE COLLECTION AS
  2. I butikk  - Bestill prøvetime før du kommer.
  1. Leveringstid ca 2-4 uker (Vi har sending den 1 i hver mnd. fra leverandør så bestiller du i god tid innen dette så kommer din bestilling med på sendingen. Sending ankommer oss i løpet av ca 4-6 dager :)

UNDERSKJØRT: Vi anbefaler at du også bestiller underskjørt til LILLY brudekjoler da brudekjolene ikke har innebygget underskjørt. Underskjørtet har to misjoner og det er å holde kjolen ut fra knær og ben, samt å få kjolen og evnt. slep til å henge riktig. Bredden på nederdelen avgjøres av hvilket underskjørt som brukes. Om du ikke har eller bestiller underskjørt under vil kjolen under prøving henge rett ned og gi helt feil inntrykk av hvordan den egentlig skal være. Vi anbefaler underskjørt nedenfor til brudekjolen: Brudekjolen er vist med underskjørt 4-99. For å gjøre skjørtet smalere velg underskjørt H8.  Begge kan bestilles i nettbutikken du finner de under Underskjørt HER

Sko, vesker, slør, smykker, diademer, jakker osv.osv. Stort utvalg av Tilbehør hos oss. Vi tar Søm og tilpasning på kjoler kjøpt hos oss. Du kan også bestille oppstryking av din brudekjole i nettbutikken før du får den tilsendt Kr 500,- (Brudekjolene pakkes i store esker)

Kjolen er på plass i vår salong - Bestill din prøvetime på tlf: 456 00 746 eller post@abelone.no

Vi tar søm, oppstryking og tilpasning på brudekjoler men kun om du har kjøpt den hos oss da vi ikke rekker over mer dessverre

Stort utvalg av blondebrudekjoler. Kvalitet & Service til Gode priser 

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.