LILLY Brudekjole Empire 08-3096 KUN Str 52 IGJEN

LILLY Brudekjole Empire 08-3096
With shipment Postpakke for Kr. 135,-
Kr. 8950,-
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

LILLY Brudekjole Empire 

Vakker  Brudekjole i Empire snitt. 

Cremefarget

Kjolen er her vist med 5 cm sko og underskjørt 4-271 og modellen er ca 1.78 m høy

KUN Str. 52  IGJEN  

På lager.    

Leveringstid lagervarer 0-7 dager

UNDERSKJØRT: Vi anbefaler at du også bestiller underskjørt til LILLY brudekjoler da brudekjolene ikke har innebygget underskjørt. Underskjørtet har to misjoner og det er å holde kjolen ut fra knær og ben, samt å få kjolen og evnt. slep til å henge riktig. Bredden på nederdelen avgjøres av hvilket underskjørt som brukes. Om du ikke har eller bestiller underskjørt under vil kjolen under prøving henge rett ned og gi helt feil inntrykk av hvordan den egentlig skal være. Vi anbefaler underskjørt nedenfor til brudekjolen: Brudekjolen er vist med underskjørt 4-271, men du kan også velge 4-99 for større vidde begge kan bestilles i nettbutikken du finner det under Underskjørt. For mindre vidde i kjolen kan du også velge underskjørt H1, H9, R11 eller H13.

Sko, vesker, slør, smykker, diademer, jakker osv.osv. Stort utvalg av Tilbehør hos oss. Vi tar Søm og tilpasning på kjoler kjøpt hos oss. Du kan også bestille oppstryking av din brudekjole i nettbutikken før du får den tilsendt Kr 500,- (Brudekjolene pakkes i store esker)

Kjolen er på plass i vår salong - Bestill din prøvetime på tlf: 456 00 746 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.