Nydelige og romantiske brudekjoler fra Lilly i år igjen. Kvalitet til god pris. Fantastiske blonder og tyll i nesten hele kolleksjonen også i år. Med innslag av både sateng og chifon. Årets brudekjolemote har endel tatoverte detaljer på gjennomsiktig tyll slik at uttrykket blir som om at blondene er klistret på huden. Dette skaper en veldig feminin og romantisk stil samtidig som brudekjolene blir veldig sensuelle.

LILLY brudekjoler 2017 er inspirert av myke slørede skyer og den klare himmelen i delikat design og kremede nyanser. De romantiske kreasjoner overrasker i en blanding av tyll, organza, blonder og broderier med store prinssesse kjoler, slanke A-linjer og slank-fitting silhuett fasonger. Blomster tatoverings Effecter er en ny og romantisk detalj og trend på dype rygger og dekolletéer.
Lilly Brudekjoler 2017

9.11.16 Skrevet av Lena Støre Olsen

Hvorfor ikke ta noen morsomme bryllupsbilder også. Få fotografen til å ta de eller kanskje har du en amatørfotograf i familien eller blandt venner som kan ta noen originale bilder før under og etter bryllupet. Her er det bare fantasien som setter grenser for motiver med brud, brudgom og bryllupsgjester :)

482406 335299023258135 1644319184 n  retro car wedding shoot1

images 40 tumblr mbx09amNj01rj0r2vo1 400 funny wedding photos morning groom1 funny wedding pictures2

 

10.11.2016 Skrevet av Lena Støre Olsen
Vinterbruden vil holde seg varm og god med en lang eller kort cape til å deke over bare skuldre. Brudecapen skaper nydelige bryllupsbilder også, slipp fantasien løs og få fotografen til å ta noen morsomme og kreative bilder.
Nå er vinteren her igjen og det er på tide å vise frem våre vakre brudecaper til årets vinterbrud <3 Vi har mange forskjellige brudecaper, brudekåper og brudejakker for utleie og salg. Viintercaper til brud med og uten slep. Varm vintercape for de aller kaldeste dagene med fleecefor. Satengcaper og korte caper for de litt varmere dagene eller til bruk inne.
01 UTLEIE av Var 4cb40732a2702 Brudecape til pike for utleie Varm brudecape f 4d7715309cc7d

8.11.16 Skrevet av Lena Støre Olsen

Et romantisk vinter bryllup byr på unike muligheter til å ha en fantastisk fest for kjærligheten med gnistrende snø og is, lyslykter og varme ildsteder. Stadig flere par velger å legge bryllupet sitt i den kalde årstiden. 

Vinterbryllup under en stjernebestrødd himmel, snø som knaser under føttene, sledeturer og varmgivende drikker. Ett vinter bryllup kan by på helt unike muligheter og bryllupsbilder. Utnytt det vakre vinterlandskapet, det særpregede lyset, snøen og den gnistrende isen. Skap vakre bilder med hest og slede, brudecaper og andre effekter.

ABELONE.NO ønsker årets Vinterbruder lykke til med planlegingen og håper Dere får en fantastisk Bryllups dag.

Varme hilsninger fra 
Lena <3

vinterbryllup