kjolepose til brudekjolen som puster, oppbevaringspose til brudekjole, brudekjolepose, kjolepose brudekjoleKjolepose til brudekjolen som puster. kjolepose til brudekjolen som puster, oppbevaringspose til brudekjole, brudekjolepose, kjolepose ABELONE.NO Nettbutikk
kjolepose til brudekjolen som puster, oppbevaringspose til brudekjole, brudekjolepose, kjolepose brudekjole
326a3c98672767b2e39794988edba1b1.jpg

Praktisk kjolepose til brudekjolen som puster

Praktisk kjolepose til brudekjolen som puster
Levering: Brev – fra Kr. 79,-
Kr. 490,-
Bestill gratis prøvetime
På lager 1-7 dagers leveringstid

Preloader

Beskrivelse

ETT MUST for brudekjolen din. Praktisk kjolepose til brudekjolen som puster

Kjolepose er et must om du skal frakte brudekjolen din fra Brudesalongen, i bilen, til frisøren osv. Kjoleposen beskytter brudekjolen slik at du ikke skitner til denne ved transport. Kjoleposen er lang slik at når kjolen er ferdig oppstrøket kan den henge med slepet ned slik at den holder seg fin til du skal bruke den, de aller lengste slepene må bare bøyes pent nederst.

Kjoleposen puster, noe som er viktig når brudekjolen skal lagres både før og etter Bryllupet. En  kan ikke se brudekjolen gjennom denne kjoleposen slik at din tilkommende og andre ikke kan se hvilken kjole du har valgt. Hele posen er i stoff med bitte små huller i stoffet slik at den puster. (Du må ikke oppbevare brudekjolen i en kjolepose i plastikk eller som er helt lukket)

Hvit 2 meter lang og med praktisk plaslomme utenpå.

Lagerføres

Leveringstid 0-7 dager

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.