Yin og Yang symbol og har noe bevissthet om at det er knyttet til motsetninger. Maleri Yang Mandala. Maleri Yang Mandala. Yin og Yang symbol. Maleri Lena Marie Art
Yin og Yang symbol og har noe bevissthet om at det er knyttet til motsetninger. Maleri Yang Mandala. Maleri Yang Mandala. Yin og Yang symbol. Maleri Lena Marie Art
maleri-yang-mandala-lena-marie-art4

Maleri "Yang Mandala" 40x40 cm

Maleri Yang Mandala 40x40 cm
Levering: Postpakke – fra Kr. 108,-
Kr. 1600,-
Bestill gratis prøvetime

Preloader

Beskrivelse

Maleri Yang Mandala 40x40 cm

Maleriet er til salgs.

De fleste mennesker kan gjenkjenne Yin og Yang symbol og har noe bevissthet om at det er knyttet til motsetninger. Det er imidlertid mange misforståelser om betydningen av Yin og Yang energi. Hva betyr yin og yang? I de enkleste termene betyr disse beslektede begrepene dualiteten i universet vårt. Dvs. motsetninger. Maskulin/ feminin, Mørkt/lyst osv. 

Yin er beskrevet som indre, feminin energi. Det er på linje med mørke og negativitet. I motsetning er yang beskrevet som en ytre utseende, maskulin energi som er på linje med lysstyrke og positivitet.

Selv om de er motstridende krefter, er de også avhengige av hverandre for å betjene. Tenk på dette som ideen som ligner på våre begreper om dag og natt - det gir ikke mening å snakke om lyset som kommer tilbake hvis det ikke er noe mørke i universet. 

Yin og yang symbolet er en av de lett identifiserer svart-hvitt symboler. Noen ganger kalt Tai Chi-symbolet, er det en sirkel kuttet i to av en buet linje i midten.

På den ene siden av linjen har vi den hvite siden, som representerer yang energi. På den andre siden av linjen finner du den svarte siden for yin energi.

Hver side har en enkelt prikk av den andre sidens farge, som symboliserer det faktum at både yin og yang trenger den andre for å overleve.

Følg gjerne Lena Marie Art på facebook og Instagram <3

Malt 2021

Canvas med tre ramme

Mål: 40x40 cm

Dybde: 1,6 cm.

Følg gjerne Art by Lena Marie  på facebook og Instagram <3

Kunstner Lena Marie Støre Olsen. Fra Frogner. Norway. Maler også på bestilling om du ønsker spesielle farger eller motiv. Ta kontakt på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Art by Lena Marie  finner du også på kunstnerstedet artportable.com 

Er også utrolig stolt over at hun og malerierne har blitt valgt ut til å være med i Nordic Art Guide 2021/22. En kunst bok for kunstnere og kunstnere med potensial som gis ut til alle Kunst gallerier i Norden.

Den 13 Mai 2021har Aftonbladet i Sverige en 1/2 side om Kunstneren. Så mye spennende skjer nå.

Intuisjonen, lyset og farger er min inspirasjon. Hendene mine skaper disse maleriene etter hvor de ønsker å gå og bilder oppstår. En morsom prosess hvor jeg ikke vet hva som kommer frem.

I loved to draw when i was a kid, And tryed out aquarell as a young adult. Bu it was in 2020 i for first time tryed out painting. It was like an comming home experience. Paintings just came out of my hands by it self. In the start i laugh and laugh when i was painting becouse i didnt realy beleve that it was me painting this wonderful paintings. And i often was surprised what was coming out on the canvas.
Im an intuitive and my paintings often came to me intuitive.

Omtaler

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.